Snelmenu

Over ons

Zorggroep Alliade is een concern met acht dochterstichtingen/zorgpartners die deskundig zijn op hun gebied: gehandicaptenzorg, ouderenzorg, arbeidsre-integratie, orthopedagogische behandeling en thuiszorg.

De dochterstichtingen of zorgpartners vormden al een aantal jaren een concern. Het concern maakt de onderlinge samenwerking eenvoudiger. Ook heeft het voordelen bij onder meer contacten met het zorgkantoor, projecten met andere partijen en inkoop. In januari 2010 heeft het concern meer vorm gekregen, als een moederstichting met dochterstichtingen. Sinds oktober 2010 heet het concern Zorggroep Alliade. Alliade faciliteert en verbindt de zorgpartners en biedt ook zelf steeds meer diensten.

Basiszorg en gespecialiseerde zorg

De zorgpartners van Alliade bieden basiszorg en gespecialiseerde zorg. De basiszorg is aan mensen met een beperking en aan ouderen. Bij gespecialiseerde zorg gaat het om onder andere mensen met een verstandelijke beperking én psychiatrische problematiek. Alliade wil de zorg en de specifieke deskundigheid steeds blijven verbeteren en vernieuwen. Er worden bijvoorbeeld nieuwe zorgvormen ontwikkeld en Alliade investeert in kennis.

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina