Snelmenu

Alles over zorgpartnerschap

Zorgpartnerschap voegt waarde toe

Zorggroep Alliade wil toegevoegde waarde bieden aan de zorgpartners. Dat zit onder meer in kwaliteit. Alliade wil de zorg en de specifieke deskundigheid van de zorgpartners steeds blijven verbeteren en vernieuwen. Dat kan onder meer door de kennis en kunde op verschillende terreinen te verbinden en verder te ontwikkelen. Ook gaan de zorgpartners de komende jaren hun zorgaanbod meer op elkaar afstemmen. De onderlinge samenwerking is eenvoudiger binnen de zorggroep. 

Verder heeft het deel uitmaken van Alliade voordelen bij onder meer contacten met het zorgkantoor, projecten met andere partijen en inkoop. Door de schaalgrootte en door risicospreiding is Zorggroep Alliade ook beter bestand tegen eventuele tegenslag. Samen staan de zorgpartners sterker.

Zorgpartners samen en zelfstandig

De zorgpartners zijn zelfstandige organisaties met hun eigen zorgaanbod, hun eigen management en hun eigen beleid. Wel werken ze vanuit een gezamenlijke visie en missie.  Ook hebben de zorggroep en de zorgpartners één Raad van Bestuur en één Raad van Toezicht. 

Alliade biedt dienstverlening aan de aangesloten organisaties. Zij kunnen gebruik maken van bijvoorbeeld salarisadministratie, automatisering, communicatieadvies en inkoop. Zo kunnen de zorgorganisaties zich concentreren op de zorg. 

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina