Snelmenu

Uitnodiging: Thema-avond ‘Langer thuis met dementie’

04-09-2017

Meriant, dochterorganistie van Zorggroep Alliade, organiseert daarom op donderdag 21 september een thema-avond ‘Langer thuis met dementie’ in Coornhert State, Vogelwijk 20 in Heerenveen. De ontvangst is vanaf 16:30 uur. Het programma start om 17.00 uur en duurt tot ca. 20.30 uur. Theater Veder geeft een voorstelling en neemt u mee in de wereld van dementie.

Vervolgens kunt u deelnemen aan twee van de volgende vijf workshops:

  • Domotica oftewel woningautomatisering. Welke handige hulpmiddelen zijn er om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen met dementie?
  • Alzheimer Café. Wat kan het Alzheimer Café betekenen voor mantelzorgers met een naaste met dementie?
  • Bewegen is goed voor lichaam en geest. Waar moet je op letten bij dementie?
  • Koken en eten. Een kok, een diëtist en een logopedist vertellen u er alles over.
  • Notaris. Bij beginnende dementie is het belangrijk een aantal zaken goed te regelen.

Ook in de hal ervaart u het thema ‘Langer thuis met dementie’. Meriant nodigt bewoners, familie en mantelzorgers uit de buurt van harte uit. Maar ook zorgprofessionals, vrijwilligers en beleidsmakers zijn van harte uitgenodigd. Meriant zorgt gedurende de avond voor de nodige hapjes en drankjes.

Aanmelden en meer info
Heeft u interesse in deze thema-avond? U kunt zich tot en met 15 september 2017 aanmelden via secretariaat@meriant.nl of telefoon (0561) 694550. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Logo WAD2017

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina