• 'Van boodschappen doen maken we altijd een feestje'
  'Van boodschappen doen maken we altijd een feestje'
 • 'Wij willen het gasten naar de zin maken'
  'Wij willen het gasten naar de zin maken'
 • 'We maken onze moestuin steeds mooier'
  'We maken onze moestuin steeds mooier'

Hoe kunnen wij helpen?

Samen doen wat wél kan

Alliade is er voor jou. Met jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, ouderenzorg, werk en dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning in Friesland. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan.

Alliade is er voor jou. Met jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, ouderenzorg, werk en dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning in Friesland. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan.

We begeleiden je om zo zelfstandig mogelijk beslissingen te nemen. Dat doen we samen. Samen met jou en je naasten. Samen als collega’s met elkaar. We zijn altijd actief op zoek naar kansen om wat lastig of zelfs onmogelijk lijkt, toch mogelijk te maken. Voor die kansen gaan we. In de zorg en in de samenleving. Voor jou.

Een goed en zinvol leven

We vinden het belangrijk dat je waardevolle ervaringen opdoet en nieuwe herinneringen maakt. Samen met anderen. Zo werk je aan zelfvertrouwen en eigenwaarde en ervaar je dat je ertoe doet. Dat je meedoet in de samenleving. Wil je weten hoe wij dit organiseren? Dat kunnen onze cliënten je beter vertellen. Klik op een van de verhalen hieronder en ontdek meer.

  Alles over samen doen wat wél kan!

  Onze film laat zien dat Alliade er is voor jou. Met jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, ouderenzorg, werk en dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning in Friesland. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan!

  Het Klantadviescentrum van Alliade staat voor je klaar!

  Welke zorg biedt Alliade? Wat kost het? En hoe regel ik deze zorg? Zomaar wat vragen die je kunt hebben over Alliade en het zorgaanbod. Onze professionals van het Klantadviescentrum staan iedere werkdag voor je klaar om jou verder te helpen en je vragen te beantwoorden.

   Werken bij Alliade

   'Met iets kleins kun je al van betekenis zijn voor een ander'

   Recente vacatures

   • Nog 13 dagen
   • Wouden 22 in Drachten
   • 24 - 32 uur | Onbepaalde tijd

   Wil jij je samen met jouw team een belangrijke bijdrage leveren aan een zinvol leven van de cliënten? Heb je ervaring met coaching en denk je graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van zorg? Alliade is voor De Wouden 22 in Drachten op zoek, voor 24-36 uur, naar een enthousiaste: Begeleider C.

   • Nog 13 dagen
   • Rond 39 in Beetsterzwaag
   • 16 - 32 uur | Onbepaalde tijd

   Zoek jij een uitdagende baan in de zorg en wil jij werken in een geweldig team dat volop in ontwikkeling is en samen de bewoners elke dag weer een passende begeleiding en structuur bieden? Alliade is voor locatie Rond 39 in Beetsterzwaag, voor 16-20 uur, op zoek naar een: Begeleider B.

   • Nog 8 dagen
   • Hegebuorren 9 in Stiens
   • 24 uur | Onbepaalde tijd

   Haal jij veel energie uit het werken in de gehandicaptenzorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat jij je niet snel uit het veld slaan en sta je graag klaar voor je collega’s? Alliade is voor Hegebuorren 9 in Stiens, voor 30 uur, op zoek naar een: Begeleider B.

   • Nog 15 dagen
   • Friesland
   • 28 - 32 uur | Onbepaalde tijd

   Wil jij hulpverlening bieden aan gezinnen waarbij sprake is van een licht verstandelijke beperking bij de ouders en/of kinderen? En kan jij goed omgaan met diverse problematiek? Voor Alliade Jeugdzorg zoeken wij voor 28-32 uur een: Ambulante gezinshulpverlening.

   Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek

   Binnen Alliade willen we de zorg voor cliënten op een goed onderbouwde manier verbeteren. Vragen van de werkvloer beantwoorden we daarom met praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek.

   We richten ons onder andere op het verbeteren van screening, diagnostiek en behandeling. Betere screening en diagnostiek helpt om tijdig in te spelen op veranderende behoeften en wensen van de cliënt, bijvoorbeeld met aangepaste begeleiding of behandeling.

   Nieuws

    Alliade komt ook bij jou thuis!

    Woon je thuis en heb je hulp nodig? Dan kunnen wij ook naar jou toe komen. Bijvoorbeeld als je ouder bent en je hebt verzorging of verpleging nodig. Of als je zelfstandig woont met een verstandelijke beperking, maar je kunt bij sommige taken wel wat ondersteuning gebruiken. Ook als het in je gezin even niet zo lekker loopt, kan begeleiding en behandeling thuis prettiger zijn. Jouw situatie bepaalt wanneer welke hulp we bij jou thuis geven. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige hulp, we zijn flexibel en altijd dichtbij. Onze klantadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

    Blijf op de hoogte! Meld je aan voor onze online nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe wij onze cliënten helpen om een goed en zinvol leven te leiden? Hoe Samen doen wat wél kan in de praktijk werkt? Meld je dan nu aan voor onze online nieuwsbrief.