Alliade

Ik heb een vraag

Heeft u een vraag? Wellicht kunt u het antwoord op deze pagina vinden.

 Staat uw vraag er niet tussen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Waar kan ik de locaties van de zorgonderdelen van Alliade vinden?

Bent u op zoek naar een locatie? Via onze locatiemodule vindt u alle locaties van Talant, Meriant en Reik. Voor de locaties van onze andere zorgonderdelen verwijzen wij u naar ons overzicht van de zorgonderdelen. Hier vindt u de link naar de contactgegevens en het (eventuele) locatie overzicht.

Ik wil me graag inzetten als vrijwilliger. Is dat bij jullie mogelijk?

De zorg kan niet zonder vrijwilligers. Dat geldt ook voor de zorgpartners van Zorggroep Alliade. Via onderstaande button komt u bij onze vrijwilligerspagina en ziet u welke mogelijkheden wij bieden voor jong en oud.

Ik volg een zorgopleiding en zoek een stageplek. Hebben jullie beschikbare plaatsen?

Wij bieden regelmatig stageplaatsen aan bij diverse zorgpartners van Zorggroep Alliade. Via onderstaande button kom je rechtstreeks op de pagina waar wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.

Welke gegevens moet ik vermelden op mijn factuur zodat deze snel in behandeling kan worden genomen?

Vermeld op uw factuur duidelijk de naam en adresgegevens van de organisatie aan wie u de dienst en/of het product heeft geleverd. Adresseer uw factuur t.a.v. de Crediteurenadministratie Postbus 303 8440 AH  Heerenveen.
Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk de factuur te voorzien van de relevante kostenplaats en de budgethouder. Deze gegevens kunt u aanvragen bij de opdrachtgever. U kunt de factuur mailen naar crediteuren@alliade.nl

 

Is er beschikbare parkeerruimte bij het hoofdkantoor van Zorggroep Alliade?

Direct achter het hoofdkantoor van Zorggroep Alliade aan de Trambaan, beschikken wij over een eigen parkeerterrein. De ruimte is beperkt. Heeft u een afspraak? U kunt bij uw contactpersoon informeren naar de mogelijkheden een parkeerplek voor u te reserveren. Daarnaast kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de parkeerruimte schuin aan de overzijde (naast de spoorbaan). Ook is er rondom het gebouw een blauwe zone. Let goed op de maximale parkeerduur!

Ik heb een vraag over een factuur, geldverkeer en/of verzekeringen. Welke afdeling neemt deze in behandeling?

Vragen die betrekking hebben op financiën kunnen worden beantwoord door ons financiële administratie. Hiervoor kunt u via het contactformulier contact met hen opnemen.

Ik werk voor (een zorgonderdeel van) Zorggroep Alliade en heb een vraag over mijn loonoverzicht. Bij wie kan ik terecht?

U kunt hiervoor contact opnemen met Raet BPO Services, telefoonnummer 033 - 45 03 700 optie 3 (SA) of per e-mail salarisadministratie.alliade@raet.com. Het team van Raet BPO Services helpt u graag verder.

ANDERS, namelijk

Wordt uw vraag niet genoemd in de opsomming? Neem dan contact op met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

© 2022 - Alliade
Inloggen
scrollen