Alliade Onderzoeksatelier

Als student onderzoek doen?

Heb je hart voor de gehandicaptenzorg of de ouderenzorg en zoek je een plek voor een (afstudeer)onderzoek? Dan ben je bij Alliade aan het goede adres.

De afdeling Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO) voert een brede waaier aan onderzoeken uit in de gehandicaptenzorg (Talant) en ouderenzorg (Meriant). Je kunt je aansluiten bij een van de lopende onderzoeken om je eigen deelonderzoek te doen.

Voorwaarden
We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg of ouderenzorg.
  • Je volgt een hbo- of universitaire opleiding binnen de sociale of medische wetenschappen. 
    (sociaal pedagogische hulpverlening, maatschappelijk werk, logopedie, fysiotherapie, bewegingswetenschappen, verpleegkunde, (ortho)pedagogiek, psychologie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of aanverwante studies)
  • Je doet je kennismakingsaanvraag minimaal 8 weken voordat je met je (afstudeer)onderzoek begint. Let op: dit betekent dus minimaal 8 weken voordat je begint met het schrijven van je onderzoeksvoorstel.
  • Je onderzoeksperiode duurt minimaal 5 maanden.
  • Je bent gemiddeld minstens 2 dagen in de week beschikbaar voor onderzoek. Dit kan in het begin, tijdens het schrijven van je onderzoeksvoorstel, minder zijn en later bij het uitvoeren juist meer.
  • Je bent in staat om zelf de verschillende locaties van Alliade (in heel Friesland) te bereiken, bijvoorbeeld met eigen vervoer of het OV.

Meld je aan via het studentenformulier. Dan bekijken we samen wat mogelijk is.

© 2021 - Alliade