Alliade Onderzoeksatelier

Onderzoek doen bij Alliade

Heb je hart voor de gehandicaptenzorg of de ouderenzorg? En zoek je een stageplek voor een (afstudeer)onderzoek? Dan ben je bij Alliade aan het goede adres.

De afdeling onderzoek voert een brede waaier De afdeling Onderzoek voert een brede waaier aan onderzoeken uit in de gehandicaptenzorg (Talant) en ouderenzorg (Meriant). Je kunt je aansluiten bij een van deze lopende onderzoeken om je eigen deelonderzoek te doen.

Voorwaarden

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg of de ouderenzorg.
  • Je volgt een hbo- of universitaire opleiding op het vlak van sociale of medische wetenschappen. (Sociaalpedagogische hulpverlening, maatschappelijk werk, logopedie, fysiotherapie, bewegingswetenschappen, verpleegkunde, (ortho)pedagogiek, psychologie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of aanverwante studies.)
  • Je doet je kennismakingsaanvraag minimaal 8 weken voordat je met je (afstudeer)onderzoek begint.
    Let op: dit betekent dus minimaal 8 weken voordat je begint met het schrijven van je onderzoeksvoorstel.
  • Je onderzoeksperiode duurt minimaal 5 maanden.
  • Je bent gemiddeld minstens 2 dagen in de week beschikbaar voor onderzoek. (Dit kan in het begin bijvoorbeeld minder zijn tijdens het schrijven van je onderzoeksvoorstel en later bij het uitvoeren juist meer.)
  • Je bent in staat om zélf de verschillende locaties van Alliade (in heel Friesland) te bereiken, bijvoorbeeld met eigen vervoer of het OV.

Meld je aan via onderstaand formulier, dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Ik wil graag onderzoek doen bij Alliade


© 2020 - Alliade