Alliade

Eigenmakke

Eigenmakke is een label van Zorggroep Alliade. De teams van Eigenmakke bestaan uit mensen met een verstandelijke
beperking, ondersteund door onze begeleiders. 
Wij staan voor: eigenwaarde, eigentijds en eigenwijs. Wij kijken continu naar de mogelijkheden. Hoe kunnen we als personen groeien. Waarin kunnen wij elkaar versterken door samen te werken.  Zo doen we samen wat wél kan!

Hartverwarmende filmpjes

  • Rixt (Kado en Sa): "Vanaf 14 december laten wij het geheim van het maken van onze mooie tapasplank zien"
  • Dirkje (Brasserie De Stal): "Ben je al nieuwsgierig? Prima! Vanaf 27 december gaat onze film live"
  • Bauk (Moaisa): "Op 11 januari vertellen wij hoe we 'In blik waarmte maken'. Spannend hoor!"
  • Jacob (Passiflora): "Even wachten nog. Vanaf 25 januari zie je hoe wij ervoor zorgen dat onze klanten er warmpjes bij zitten"

Op zoek naar een leerzame en sfeervolle dagbesteding?

Zorggroep Alliade ziet voor iedereen mogelijkheden om actief mee te doen in de samenleving. Een fijne dagbestedingsplek is daarbij erg belangrijk. Wij hebben dagbestedingslocaties voor mensen met een verstandelijke beperking verspreid over Friesland in heel veel verschillende sectoren. Van groenwerk, creatief, dierenpension tot horeca. Hierbij gaan we uit van eigen kracht en mogelijkheden. Samen benutten wij deze optimaal. Dit maakt dat cliënten van Zorggroep Alliade graag hun trots uitdragen. Dit zie je terug in ons label Eigenmakke!

De klantadviseurs van Alliade vertellen graag meer over de mogelijkheden. Ze zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op 088 244 42 00.

 

Eigenmakke_verzendpakket_feestje.jpg

Meld je aan voor de online nieuwsbrief en maak kans op gratis Eigenmakke producten en diensten!

Hebben wij je overtuigd van onze trots? Prima! Dat houden we graag zo. Meld je aan voor onze online nieuwsbrief. Dan informeren wij je voortaan over onze activiteiten en nieuwe producten en diensten. Wanneer je je aanmeldt voor 1 februari 2022 maak je bovendien kans op gratis Eigenmakke producten.

Wij verloten:

* 5 x kaars 'In blik waarmte' van atelier Moaisa
* 3 x set met 4 gietmokken van atelier De Diggel
* 2 x een high tea arrangement voor 2 personen bij Brasserie De Stal
* 3 x tapasplank van Kado en Sa

Kom eens langs!

Een bezoek aan onze winkels is een beleving. Onze makers zijn trots op de eigenmakke producten en laten je graag zien hoe zij de producten maken. We verrassen je graag met ons eigentijdse assortiment. Ook in onze ateliers ben je van harte welkom. En wist je trouwens dat we ook een kwekerij, een brasserie en dierenpension hebben?

Wil jij werken in de zorg?

Zorggroep Alliade is continu op zoek naar nieuwe collega's zoals bijvoorbeeld begeleiders voor onze woon- en dagbestedingslocaties. Onze actuele vacatures vind je op onze vacaturepagina of stuur ons jouw open sollicitatie. Onze recruiters komen graag met jou in contact. 

© 2022 - Alliade
Inloggen
scrollen