• Home
  • Over Alliade
  • Nieuws
  • Ouderenzorgorganisaties in Friesland laten in een gezamenlijke campagne hun waardevolle werk zien

Ouderenzorgorganisaties in Friesland laten in een gezamenlijke campagne hun waardevolle werk zien

6 september 2022

Met de regionale campagne ‘Ouderenzorg zit in je’ laten Friese ouderenzorgorganisaties zien hoe waardevol en uitdagend het werk in de ouderenzorg is. Onder het motto: de zorg die jij later wilt, kun je nu al geven. Alliade is één van de samenwerkende organisaties in deze campagne. De campagne wordt vandaag afgetrapt. Naast een speciale website zijn de medewerkers van de samenwerkende organisaties te zien op abri’s in bijna 130 bushokjes, verspreid door Friesland.

Het doel van de campagne is het promoten van het waardevolle werk in de ouderenzorg. De campagne richt zich in eerste instantie op werkzoekenden met een zorgachtergrond. Maar ook op studenten die een stageplek zoeken of net afgestudeerd zijn en zij-instromers. De ouderenzorgorganisaties in Friesland willen laten zien dat de sector veel kansen biedt op een uitdagende en waardevolle baan. Het gaat om werken in de thuiszorg of in één van de verpleeg- en/of verzorgingshuizen in Fryslân.

De campagne: 'De zorg die jij later wilt, kun je nu al geven', verteld door verpleegkundigen
Deze campagne, die samen met ZorgpleinNoord is ontwikkeld, legt het verband tussen nu en later: de zorg die jij later zelf wilt, kun je nu al geven. Verpleegkundigen van diverse organisaties vertellen met trots over hun werk in de ouderenzorg en wat het inhoudt. Onze eigen collega Elmi De Jong - Dimmendaal, verpleegkundige en zorgcoördinator, vertelt in een interview waarom haar werk zo leuk is. Je leest het hele interview van Elmi hier. Of lees meer op www.ouderenzorgzitinje.nl/verpleegkundige

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Hoofdgebieden Ouderenzorg
  • Delen