Kick-off bijeenkomst toekomstig Anna Schotanus

2 november 2022

Deze week vond de officiële kick-off bijeenkomst plaats van het toekomstig Anna Schotanus. Een uniek samenwerkingsconcept waarin we onze kennis en kracht bundelen. Samen werken we naar een Anna Schotanus wat fungeert als hét expertisecentrum op gebied van specialistische ouderenzorg.

Door de ouderenzorg en gehandicaptenzorg te combineren op één locatie ontstaat een unieke samenwerking tussen ouderenzorg en gehandicaptenzorg. De herontwikkeling bestaat uit een renovatie van 57 wooneenheden in de bestaande flat én 144 nieuwbouw wooneenheden voor dagactiviteiten en wonen. We hopen eind 2024 de deuren te mogen openen!

Anna Schotanus: voel je thuis

Anna Schotanus draagt bij aan een goed en zinvol leven voor kwetsbare ouderen. De locatie verleent straks specialistische en intensieve verpleeghuiszorg en kijkt naar wat de cliënt nog wél kan. Dit betekent dat er dagelijks aandacht is voor de wensen, leefwijze en het ritme van de cliënten vanuit deskundige, kleine teams. Nabijheid, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht zijn daarin belangrijk.

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Hoofdgebieden Ouderenzorg
Gehandicaptenzorg
Leeftijdscategorieën Volwassenen
Ouderen
  • Delen

Gerelateerde pagina's


Locaties