De nieuwste InZicht: najaar 2022

24 november 2022

Eind november valt de InZicht op de deurmat bij familie van cliënten van Alliade met een verstandelijke beperking. In deze InZicht nemen we de lezers mee in de stap naar één Alliade. Waarom hebben we deze stap gemaakt en wat betekent dit voor cliënten? We vertellen over belangrijke en leuke gebeurtenissen en ontwikkelingen binnen Alliade en in de sector. Daarnaast delen we een interessant onderzoek naar methodieken.

Persoonlijke verhalen

Natuurlijk zijn er ook prachtige ervaringsverhalen te lezen. Zo vertelt Anja in een interview over haar creatieve hobby en hoe deze bijdraagt aan het thuisgevoel op de locatie waar haar dochter woont. Thuisvoelen en een fijne plek is zo ontzettend belangrijk. In de rubriek 'In het zicht' vertellen Klaas en Carla over hun werk als vrijwilliger in Drachten. En cliënt Karel staat dit keer ‘in het midden’. Hij is dé regelaar en gangmaker van kaarsenmakerij Moaisa in Stiens!

Over InZicht

InZicht is het blad voor familie van cliënten van Alliade met een verstandelijke beperking en verschijnt twee keer per jaar. Het blad wordt ook naar relaties en de locaties van Alliade gestuurd. Benieuwd naar de InZicht? Bekijk de digitale versie.

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Hoofdgebieden Gehandicaptenzorg
Leeftijdscategorieën Jongeren
Jong volwassenen
Volwassenen
  • Delen