Simmerteam van Alliade: vakantiebaan in de ouderen- en gehandicaptenzorg

18 februari 2022

Ook dit jaar zijn wij op zoek naar vakantiekrachten voor het Simmerteam. Wellicht kent u het Simmerteam van voorgaande jaren. Toen ging dit team vooral aan het werk bij ons zorgonderdeel Talant. Vanaf dit jaar zetten we het Simmerteam in voor heel Alliade: in de ouderen- én gehandicaptenzorg! We zijn op zoek naar enthousiaste mensen (met of zonder zorgachtergrond) die deze zomer hun steentje willen bijdragen aan een goed en zinvol leven van de cliënten van Alliade. 

Het Simmerteam bestaat uit enthousiaste mensen die inspringen op een locatie waar dat nodig is. Met locaties door heel Friesland betekent dat afwisseling in diensten, cliënten en zorgvragen. Maar altijd in de buurt. Zo kan de medewerker veel ervaring opdoen, geld verdienen en veel nieuwe mensen leren kennen! Het is ook mogelijk om op één vaste locatie aan de slag te gaan. Daarnaast hebben we niet alleen medewerkers met een zorgopleiding nodig. Ook mensen zonder zorgachtergrond kunnen bij ons aan het werk. Kortom: heel veel mogelijkheden in een grote organisatie waar samenwerken centraal staat. Met als doel een goed en zinvol leven voor de cliënten.

Op dit moment staan de volgende vacatures voor het Simmerteam open:

Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Klik snel op de link en solliciteer! Kent u iemand die geschikt is voor één van de functies? Stuur de vacature dan zo snel mogelijk door.

  • Delen
  • Delen