Alliade

Versoepeling maatregelen vanaf 28 april

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge gaven op dinsdagavond 20 april een persconferentie. Vanaf 28 april vinden een aantal versoepelingen plaats. Alliade volgt hierin het landelijk beleid. Het belangrijkste nieuws voor cliƫnten en bewoners van Zorggroep Alliade vindt u hieronder:

Zelfstandig wonen
Vanaf 28 april mogen we thuis allemaal 2 bezoekers per dag ontvangen. Dit geldt ook voor cliënten die zelfstandig wonen. Ook zij mogen vanaf 28 april 2 bezoekers per dag ontvangen. Ga maximaal 1 keer per dag op bezoek bij iemand anders.

Terrassen
Onze terrassen zijn weer open vanaf 28 april. Terrassen van Alliade worden zo ingericht dat bewoners, medewerkers en familieleden 1,5 meter afstand aan tafel kunnen houden. Reserveren is niet nodig en onze terrassen zijn van 12:00 tot 18:00 uur open. De cateringmedewerkers houden toezicht dat de 1,5 meter wordt nageleefd. Als het te druk wordt, kan de cateringmedewerker zorgen voor spreiding van bezoekers.

Winkels open
Een winkelafspraak is niet meer nodig vanaf 28 april. Ook niet bij onze dagbestedingslocaties met een winkelfunctie. Probeer wel te winkelen wanneer het rustig is, zoals bijvoorbeeld in de ochtend. Draag een mondkapje in de winkel en houd 1,5 meter afstand.

Basisregels blijven belangrijk
Belangrijk blijft dat we ons allemaal aan de basisregels houden: handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten.

© 2021 - Alliade