Alliade

De finalisten

De finalsten van de campagne Onze Sterren zijn bekend! Na uitgebreid overleg heeft de jury gekozen voor onderstaande tien finalisten. Per persoon/team geeft de jury haar motivatie voor deze keuze.

Hilde Sinnema - medewerker - Wil

Een alleskunner en rots in de branding, die zich al 35 jaar niet laat afremmen door tegenwind, letterlijk en figuurlijk: zo iemand wil elke werkgever wel.

Team Lauwershiem/Fazant Surhuisterveen - cliƫnten - Talant

Deze groep cliënten staat er voor elkaar en ze staan er met elkaar, op momenten van tegenslag houden ze de rug recht en maken er samen het beste van.

Hannie Groot Landeweer - vrijwilliger - Meriant

Veelzijdige vrijwilliger die dwars door zware persoonlijke omstandigheden het verschil bleef - en blijft - maken voor anderen: goud.

Team Kwaliteit - medewerkers - Zorggroep Alliade, stichtingen en dochters

Een moeilijke en soms onmogelijke taak vanuit ontspanning en positiviteit oppakken zorgt ervoor dat medewerkers met plezier kunnen werken aan de beste zorg en ondersteuning die nodig is. Erg knap en belangrijk voor de toekomst!

Griet Joostema - verwant - Reik

Een situatie die vraagt om een speciale belichting, want uniek, de schittering van (Onze) Sterren brengt verwarmende medemenselijkheid aan het licht.

Anja de Boer - vrijwilliger - Support&Co

Ster(rr) in binden en verbinden, ondanks en dankzij haar eigen tegenslag weet zij ontmoeten een heel bijzondere betekenis te geven voor veel mensen.

Carmen Filart - medewerker - Zorggroep Alliade

Teamplayer uit Tukkerland zorgt voor onmisbare ondersteuning van cliënten. Daarnaast zorgt ze voor plezier en ontspanning in het werk van anderen. Daar wil je toch jarenlang mee blijven samenwerken!

Linda Lai - medewerker - Reik

Jezelf ontwikkelen met het doel anderen te ontwikkelen. En met die basis doorpakken naar de omgeving. Een professional in hart en nieren maakt zich zo enorm van waarde!

Willem Struiksma - vrijwilliger - Wil

Hondstrouwe cultuurman met een scherpe antenne voor de kunstzinnige ontplooiing van cliënten, zowel binnen- als buitenshuis.

Corrie van Hilten, namens team KH2018 - extern projectleider - Talant

Een groot evenement op deze manier koppelen is van grote waarde voor de mensen die er toe doen. Die met plezier en passie het evenement mooier gemaakt hebben.Tegelijk laat het zien dat iedereen een plek verdient in onze mooie regio!

© 2020 - Alliade