Masterclass Gehandicaptensector over gezondheidsproblemen

5 april 2022

Nog te vaak worden gezondheidsproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking over het hoofd gezien. Wil jij als zorgverlener je kennis over dit onderwerp verbreden of verdiepen? Dan is de Masterclass Gehandicaptenzorg, georganiseerd door Hart voor Zorg, een aanrader. Tijdens deze interactieve dag vertellen experts over nieuwe inzichten rondom gezondheidsproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking.

Wat staat er op het programma?
Er zijn uiteenlopende presentaties en workshops, een kennisquiz, tafelgesprek en minidocumentaire met informatie en voorbeelden waar je in de praktijk meteen iets aan hebt. Op het congres spreken verschillende (behandelaar-)onderzoekers van PWO en deskundigen met wie we samenwerken:

Persoonlijke ervaringen
Tijdens het congres vertellen Adriëtte, Lianne en Yvonne van der Wijst over de veranderingen bij hun broer Rien en de zoektocht naar de oorzaak, die uiteindelijk dementie bleek te zijn. Lees het interview met de zussen van Rien.

Waar en wanneer?
Locatie: Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle
Datum: 5 juli 2022

Voor wie?
Het congres richt zich vooral op begeleiders, verzorgenden en verpleegkundigen* in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Het kan ook interessante inzichten geven voor behandelaren, familieleden, vrijwilligers en andere geïnteresseerden.

Meer weten en aanmelden
Op de website van Hart voor Zorg vind je achtergrondinformatie en het volledige programma. Je kunt je daar ook aanmelden. Tot 19 april geldt een aantrekkelijke vroegboekkorting.

*Het congres is geaccrediteerd voor 5 punten bij het Kwaliteitsregister V&VN.

Bestanden/Downloads

  • Delen
  • Delen