Kom jij ook naar de Alliade Kennisdag?

3 maart 2023

Na het grote succes van vorig jaar is er dit jaar opnieuw een Alliade Kennisdag. Het belooft weer een mooie, inspirerende dag te worden waarbij je veel te weten komt over belangrijke, actuele onderwerpen in de gehandicapten-, jeugd- en ouderenzorg. Je bent van harte welkom! Dit jaar organiseren we zelfs 2 kennisdagen. Niet alleen voor zorgmedewerkers van Alliade, maar ook voor verwanten en vrijwilligers.

Waar en wanneer is de Kennisdag?      

Waar:                Drafbaan, Wolvega

Wanneer:          vrijdag 30 juni (zorgmedewerkers)

                          zaterdag 1 juli (verwanten en vrijwilligers)

Hoe laat:            8.45 - 16.15

Nu al een aankondiging?
Ja, we zijn vrij vroeg met de aankondiging. De roosters voor de verschillende Alliade-locaties worden ruim van tevoren gemaakt. Nu je de data van de kennisdagen bekend zijn, kunnen zorgmedewerkers in hun team afstemmen wie erheen gaan, zodat daar in het rooster rekening mee kan worden gehouden.

Voor wie is deze dag? 
De Kennisdag is speciaal voor begeleiders, verzorgenden, verpleegkundigen, verwanten en vrijwilligers, maar natuurlijk ben je ook welkom als je een andere functie hebt. Er is plaats voor 400 deelnemers. Zijn er te veel aanmeldingen? Dan krijgen de eerder genoemde groepen voorrang. 

Hoe ziet de dag eruit?
De Kennisdag bestaat uit een centraal deel en uit drie workshoprondes.

Bij iedere workshoprondes kun je kiezen uit vier verschillende thema’s. We zorgen voor een gevarieerd programma, zodat er voor iedereen iets interessants tussen zit, met welke doelgroep je ook werkt en welke onderwerpen je in de praktijk ook tegenkomt.

Ook belangrijk om te weten 

  • Deelname is gratis. 
  • Voor de lunch wordt gezorgd. 
  • In de pauzes is er koffie en thee met iets lekkers. 
  • Tussendoor is er muziek waar de energie vanaf spat. 

Hoe meld ik me aan?
Je kunt je aanmelden door het opgaveformulier in te vullen.

De Kennisdag wordt georganiseerd door de afdeling Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO) van Alliade. Deze afdeling doet onderzoek om kennisvragen in de gehandicapten-, jeugd- en ouderenzorg te beantwoorden en oplossingen te vinden voor praktijkproblemen.

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Hoofdgebieden Ouderenzorg
Gehandicaptenzorg
Jeugdzorg
Werk en dagbesteding
Thuis hulp
Maatschappelijke ondersteuning
  • Delen