Alliade

Winactie thee voor twee bij Passiflora

Lijkt het jou leuk om een bezoekje te brengen aan onze kwekerij Passiflora, rondgeleid te worden door ons enthousiaste team en aansluitend te genieten van een kopje thee en heerlijk zomers gebak in onze mooie tuinen? Dat kan! Wij verloten een arrangement voor 2 personen. Bovendien mag je een selectie planten uitzoeken voor jouw tuin of balkon! Op de website van Passiflora kun je alvast even bekijken welke planten jouw voorkeur hebben https://passiflora.talant.nl/assortiment/vaste-planten Met behulp van het handige filter zoek je eenvoudig jouw favoriete kleur of bijvoorbeeld een plant die van veel of weinig zon houdt. De totale waarde van het arrangement is € 49,95,-*

Meedoen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand online formulier invullen en klik op de button versturen. Deze actie loopt tot en met 28 juli. 

Meer over Passiflora lees je in TIP 2 van onze campagne Simmerwille. Wil je niet wachten op de uitslag van de winactie? Bezoek dan alvast op eigen initiatief Passiflora en laat je inspireren door ons team met de groene vingers. Wil je langskomen met een groep? Bel dan even van te voren voor het maken van een afspraak. De openingstijden staan vermeld op de website.

Adres: De Akkers 5 9204 WE Drachten
Tel.: 0512 58 07 71 of 0512 58 07 72 of mob: 06 - 20 24 96 76
E-mail: passifloravasteplanten@talant.nl
Website: https://passiflora.talant.nl/

Voorwaarden winactie

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGESLOTEN

De winnaar is Hendrik van der Kooi uit Kollumerzwaag

© 2020 - Alliade