Alliade
Passende zorg aan ouderen en kwetsbare mensen

Passende zorg aan ouderen en kwetsbare mensen

Meriant verleent aandachtsvolle en deskundige zorg aan ouderen en kwetsbaren, die als gevolg van lichamelijke klachten, ziekte of geheugenproblemen, voor korte of langere tijd ondersteuning nodig hebben.

Meriant biedt woonzorg, tijdelijk verblijf en behandeling in 13 woonzorgcentra o.a. in regio Heerenveen, Wolvega, Jubbega, Sneek, Drachten en Stiens. Deze centra zijn tevens een open huis voor ouderen die gezelligheid en sociale contacten zoeken en/of deel willen nemen aan het activiteitenaanbod. Daarnaast helpt Meriant ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen, met ondersteuning van het wijkzorgteam en/of de behandelaars. Na een ziekenhuisopname kunnen mensen bij Meriant terecht voor revalidatie en herstel. Meriant organiseert de zorg volgens de visie (H)erken wie ik ben: in kleine teams, met vertrouwde gezichten en samen met familie en vrijwilligers.

Meriant voert het label Friese Staten. Hieronder vallen kleinschalige woonzorglocaties gevestigd in mooie, sfeervolle panden, verspreid over Friesland (Heerenveen, Wolvega, Sneek, Drachten en Stiens). Deze locaties zijn speciaal bestemd voor personen met dementie en geheugenproblemen 

Snel naar:

Direct contact Kom een kijkje nemen Website Brochures

Adres/contactgegevens:

Postadressen
Lindestede
Postbus 216
8470 AE Wolvega

Anna Schotanus
Postbus 65
8440 AB Heerenveen

Bezoekadressen
Naar locatiemodule Meriant

Telefoon
088 - 244 42 50

Fax
0561 - 72 88 03

Email
klantadvies@meriant.nl

Impressies

  • Meriant_dansen.jpg
  • Wijkzorg_small.jpg
  • Wijkzorg_V2.jpg
  • Geriatrie_Revalidatie_Meriant_Tjongerschans.jpg
Vorige pagina
© 2021 - Alliade
Inloggen
scrollen