Alliade

Beste Werkgever 2018-2019

Alliade heeft onlangs het keurmerk Beste Werkgever 2018-2019 behaald van onderzoeksbureau Effectory. Dit keurmerk ontvangt Alliade omdat de organisatie boven de branche-benchmark presteert in het tweejaarlijkse medewerkeronderzoek. Alliade heeft één ster behaald.

We zijn door onze medewerkers beloond met het keurmerk Beste Werkgever 2018-2019. En daar zijn we trots op! Organisaties met een Beste Werkgever-keurmerk worden namelijk door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. De resultaten van het tweejaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek zijn positief. Alliade presteert 0,3 punten boven de branche-benchmark en behaalt daarmee het Beste Werkgever-keurmerk. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers bij het onafhankelijke medewerkerstevredenheidsonderzoek. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen. Alliade is opgenomen in de lijst Beste Werkgevers 2018-2019 in de categorie Zorg.

Meriant behaalt ook keurmerk Beste Werkgever 2018-2019

Meriant, de ouderenzorgtak van Zorggroep Alliade, heeft óók het keurmerk weten te behalen. Dit past in de lijn van de visie '(h)erken wie ik ben' en de kleinschalige zorg die Meriant biedt. Dit betekent dat medewerkers van Meriant zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen, leefwijze en het leefritme van de bewoners. De kleinschalige teams zorgen ervoor dat bewoners veel vertrouwde gezichten zien in een huiselijke omgeving.

© 2019 - Alliade