Stephanie Boersma

Hoi! Mijn naam is Stephanie Boersma en ik ben corporate recruiter. Mijn commerciële achtergrond in werving en selectie en mijn ervaring als jobcoach voor mensen met (grote) afstand tot de arbeidsmarkt, vormen een mooie basis voor mijn werk binnen Alliade.

Met ruim 7000 cliënten, 6000 medewerkers en tal aan zorglocaties is geen moment of vacature hetzelfde! De wil om ons in te zetten voor een perfecte match is groot en daarom zoeken wij altijd naar de beste functie of locatie voor iemand. Wil je meer weten over Alliade en de mogelijkheden voor jou? Dan kom ik graag met je in contact!
 


Contactgegevens
E-mailadres s.boersma-wijnja@alliade.nl
Telefoon 06 - 25 64 01 55

Functie
Functie titel Recruiter

Stephanie Boersma

Geen baan maar een loopbaan

Bij Alliade heb je nooit het gevoel dat je stilstaat. Het werk is gevarieerd, je kunt doorgroeien of bijvoorbeeld van locatie of type cliënt wisselen. Ook zijn er veel opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wij hebben aandacht voor jou als mens en je werkgeluk. Is werk en privé goed in balans? Wil je meer of minder werken? Ben je toe aan een andere uitdaging? Door hierover te praten en actie te ondernemen, zorgen we dat je bij Alliade altijd lekker op je plek zit.