Powered by Smartsupp

Onze beloftes

Samen creëren we ruimte voor nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in de zorg.

Onze beloftes

Zorg en ondersteuning bieden aan kwetsbare mensen. Ze zelfvertrouwen en eigenwaarde geven. Ze laten ervaren dat ze ertoe doen. Een goed en zinvol leven. Prachtig werk! Bij Alliade denken we daarbij in kansen en mogelijkheden. Grenzen verkennen en grenzen verleggen. Ook als het om jouw werk en loopbaan gaat.

Als grootste zorgorganisatie van Friesland bieden we veel baankansen. Wij verdiepen ons in jouw situatie, levensfase, ambities, mogelijkheden en kansen. Daar zoeken we samen een passende baan bij.

Je krijgt gelijk een vast contract met voorwaarden die aansluiten op jouw situatie. Het aantal uren dat je werkt en de indeling ervan bepalen we in goed overleg. 

We kijken naar welk type cliënt je voorkeur heeft en welke locatie bij jou past. Ook wat reistijd betreft. Waar je ook gaat werken, het team zal je met open armen ontvangen.

Bij Alliade heb je nooit het gevoel dat je stilstaat. Het werk is gevarieerd, je kunt doorgroeien of bijvoorbeeld van locatie of type cliënt wisselen. Ook zijn er veel opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wij hebben aandacht voor jou als mens en je werkgeluk. We willen je écht leren kennen. Zijn werk en privé goed in balans? Wil je meer of minder werken? Ben je toe aan een andere uitdaging? Door hierover te praten en actie te ondernemen, zorgen we dat je bij Alliade altijd lekker op je plek zit.

Als collega’s samen doen wat wél kan

 • We denken met je mee in oplossingen

  Zoals jij klaar staat voor je cliënten en je verdiept in hun drijfveren, wensen en talenten, zo doen wij dat voor jou. We gaan regelmatig het gesprek met je aan en luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Om goed te kunnen werken en voor een fijne werksfeer. Hoe we jouw werkplezier kunnen verhogen. We staan voor je klaar als je tegen problemen aanloopt of als het werk je even zwaar valt. We denken met je mee in oplossingen. Ook als de situatie in jouw leven en daarmee je werk-privé balans verandert.

 • Elke locatie is weer anders

  Binnen Alliade bieden we gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, werk en dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning. Dat betekent dat je kunt werken met cliënten en groepen die het beste bij jou passen. Bovendien kun je tijdens je loopbaan ook eens wisselen van doelgroep. Dat geldt ook voor de locatie waar je werkt. Want elke locatie is weer anders. We gaan telkens op zoek naar de perfecte match.

 • Samen kijken we naar wat bij jouw wensen, talenten en kansen past

  Er ligt dus altijd wel weer een nieuwe uitdaging op je te wachten. Als je dat wilt tenminste. Want als jij juist graag op dezelfde groep en locatie wilt blijven werken, kan dat natuurlijk ook. En als je jong bent, heb je waarschijnlijk andere ambities dan wanneer je aan het eind van je loopbaan zit. Samen kijken we naar wat bij jouw wensen, talenten en kansen past. Naar hoe jij je wilt ontwikkelen en daar bieden we je passende opleidingen bij aan.

 • Samen creëren we ruimte voor nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in de zorg

  Zo creëren we een werkplek waar jij het beste uit jezelf én uit je cliënten kunt halen. Samen met hun naasten. Samen met je directe collega’s, je team en je leidinggevende. Maar we kijken ook over onze eigen grenzen heen. Om van anderen te leren en elkaar te inspireren. Samen creëren we ruimte voor nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in de zorg.

  We zijn altijd actief op zoek naar kansen om wat lastig of soms misschien wel onmogelijk lijkt, toch mogelijk te maken. Voor díe kansen gaan we. Voor cliënten. Voor jou. En voor de samenleving.

Wat medewerkers zeggen…

Wil je weten hoe het is om bij Alliade te werken? Dat kunnen je toekomstige collega’s je beter vertellen. Klik op een van de verhalen hieronder en ontdek meer.