Powered by Smartsupp

Locatiemanager bij Alliade

Geen dag is hetzelfde

Jij bent het ‘gezicht’ van jouw locatie en geeft leiding aan meerdere teams. Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere locaties waar cliënten worden begeleid door deskundige medewerkers die ervaren zijn in het leveren van complexe gehandicapten-, ouderen- of jeugdzorg. Je werkt nauw samen met collega-managers (hoofden). Een functie als locatiemanager binnen Alliade is dynamisch en geen dag is hetzelfde!

Wat ga je doen?

Als locatiemanager rapporteer je aan de directeur van de regio en ben je onderdeel van een managementteam. Je geeft coachend, inspirerend en actiegericht leiding. Je creëert vertrouwen waardoor medewerkers in staat zijn om de juiste kwaliteit van zorg- en dienstverlening te bieden. Je zorgt dat medewerkers in staat worden gesteld eigen regie te voeren en zich te ontwikkelen en hebt hierin een stimulerende rol. In je rol als locatiemanager werk je ook mee aan vernieuwing en verbetering van de zorg en van verschillende processen. 

Verder ga je: 

  • Het personeels- en begrotingsbeleid optimaal uitvoeren; 
  • Kansen signaleren en een actieve bijdrage leveren aan locatie overstijgende zaken; 
  • Samen met collega-managers werken aan de ontwikkeling van een teamvisie, -aanpak en uitvoering.

Geen baan maar een loopbaan! Bekijk de video van Yvonne

Bij Alliade vind je de leukste loopbanen in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, werk en dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning. Yvonne is clusterhoofd bij Alliade ouderenzorg op locatie Marijke Hiem in Heerenveen. Wat haar baan inhoudt, vertelt ze in de video.

Onze recruiters helpen jou

Een goed begin is het halve werk. Daarom hebben we veel aandacht om ervoor te zorgen dat jij op de juiste plek komt. Onze recruiter en je toekomstige leidinggevende nemen hierin het voortouw. Ze zorgen dat je vooraf ook het team en cliënten ontmoet. Zo weet je waar je terecht komt en ontdek je of dit bij je past.