Powered by Smartsupp

Onze recruiters

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Alliade? Je kunt altijd even in gesprek met onze recruiters. Bel, mail of stuur een berichtje!

Wat kan onze recruiter voor jou doen?

Een goed begin is het halve werk. Daarom hebben we veel aandacht om ervoor te zorgen dat jij op de juiste plek komt. Onze recruiter en je toekomstige leidinggevende nemen hierin het voortouw. Ze zorgen dat je vooraf ook het team en cliënten ontmoet. Zo weet je waar je terecht komt en ontdek je of dit bij je past.

Geen baan maar een loopbaan

Bij Alliade heb je nooit het gevoel dat je stilstaat. Het werk is gevarieerd, je kunt doorgroeien of bijvoorbeeld van locatie of type cliënt wisselen. Ook zijn er veel opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wij hebben aandacht voor jou als mens en je werkgeluk. Zijn werk en privé goed in balans? Wil je meer of minder werken? Ben je toe aan een andere uitdaging? Door hierover te praten en actie te ondernemen, zorgen we dat je bij Alliade altijd lekker op je plek zit.

Als je al precies weet wat je wil, kun je gericht op een andere functie solliciteren. Je kunt ook in overleg met je leidinggevende een specifieke opleiding aanvragen. Bijvoorbeeld door eerst een ontwikkelafpraak te maken of je wensen over het aantal uren of locatie bespreken.