Kies voor vakantiewerk in de zorg bij Alliade in Friesland. De bijbaan die bij jou past!

De leukste bijbaan en vakantiewerk in de zorg vind je bij het Zomerteam van Alliade in Friesland

Wil jij deze zomer bijverdienen, maar ook zinvol werk doen? Bij het Zomerteam van Alliade in Friesland ben je aan het juiste adres voor een bijbaan of vakantiewerk. We zijn op zoek naar mensen met én zonder een zorgopleiding. Onze beloftes aan jou?

 • Een eerlijk salaris tot € 18,- bruto per uur. 
 • Werktijden die aansluiten bij jouw wensen.
 • Direct kans op een vast contract.
 • Het opdoen van heel veel werkervaring in de zorg!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen het Zomerteam en onze vakantiewerkvacatures? Lees dan snel verder!

Vakantiewerkvacatures

  • Nog 22 dagen
  • Afwisselende Ouderenzorg-locaties in Friesland
  • 16 - 28 uur | Onbepaalde tijd

  De Flexpool in het kort? Afwisselende zekerheid, uitdagende situaties, leerzame locaties en doelgroepen én invloed op je eigen rooster! Alliade Ouderenzorg is voor afwisselende PG en/of Somatiek-locaties op zoek naar: Verzorgende IG – flexibel werken in de ouderenzorg.

  Zomerteam

  Ons Zomerteam bestaat uit enthousiaste medewerkers die inspringen op een locatie waar dat nodig is. Met locaties door heel Friesland betekent dat afwisseling in diensten, cliënten en zorgvragen. Maar altijd bij jou in de buurt. Zo kun je in korte tijd veel ervaring opdoen, verdien je geld en leer je veel nieuwe mensen kennen. Onze zorglocaties vind je onder andere in Heerenveen, Wolvega, Drachten, Beetsterzwaag, Leeuwarden en Stiens. Vind je het fijn om op één vaste locatie te werken? Of gaat jouw voorkeur uit naar vaste dagdelen? Bij Alliade is veel mogelijk! Wij gaan graag met jou in gesprek, zodat jij de perfecte vakantiebaan vindt die bij jou past!


  Ook zonder zorgopleiding ben je van harte welkom!

  Heb je een zorggerelateerd diploma of ben je nog bezig met je opleiding? Dan kun je bij ons aan de slag in de gehandicaptenzorg of in de ouderenzorg. Heb je geen zorggerelateerd diploma, maar wil je deze zomer betekenisvol werk doen en geld verdienen? Ook dan hebben wij een functie voor jou. Bij Alliade is er dus altijd een zomerbaan die bij jou past.

  • Wat ga je doen?

   Je ondersteunt de cliënten bij hun algemene dagelijkse handelingen, zoals uit bed komen, aan- en uitkleden en eten (maken). Daarnaast onderneem je leuke activiteiten met cliënten, zoals spelletjes spelen en een stukje wandelen. Je verzorgt het ontbijt, lunch of diner en je zorgt ervoor dat de leefomgeving van de cliënten netjes en schoon is. 

  • Wat bieden wij jou?

   Werken bij het Zomerteam levert niet alleen geld op, maar je doet ook veel leerzame en leuke activiteiten met de cliënten. Je doet ervaring op in de zorg en je gaat met een gewaardeerd gevoel naar huis. Je doet écht betekenisvol werk.

   Daarnaast krijg je een contract met een vast aantal uren. Wil je een keer extra werken? Dat kan gewoon! Zo kun je in ons digitale planningssysteem aangeven wanneer je wel en niet beschikbaar bent. Je mag verschillende trainingen en cursussen volgen (op onze kosten!). En je krijgt ook toegang tot ons intranet, waar we als eerste al onze vacatures plaatsen. Zo kun je vanuit jouw Alliade bijbaan makkelijk doorstromen naar andere functies binnen Alliade

  Kies voor vakantiewerk in de zorg. De bijbaan met perspectief!

  Werken in de zorg is zinvol werk. Het geeft je veel voldoening om er voor anderen te zijn. Cliënten een fijne dag bezorgen en ze het gevoel geven dat ertoe doen. Is dat ook iets voor jou? Neem dan contact met ons op voor jouw mogelijkheden. Benieuwd naar jouw plek in de zorg? Maak in enkele vragen jouw ‘zorgprofiel’ aan. Dan gaat onze recruiter samen met jou op zoek.