Powered by Smartsupp

Alliade werkt!

Arbeidsmarktcampagne van Alliade werkt!

Langs de snelweg, op ov-bussen, in bushokjes en op social media: door heel Friesland was de arbeidsmarktcampagne van Alliade de afgelopen maanden goed te zien.

Langs de snelweg, op ov-bussen, in bushokjes en op social media: door heel Friesland was de arbeidsmarktcampagne van Alliade de afgelopen maanden goed te zien.

Met deze campagne willen we meer mensen helpen om hun plek in de zorg te vinden. Ons belangrijkste doel: ook in de toekomst de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten te waarborgen en hiervoor voldoende collega’s te krijgen en te behouden. De campagne duurt nog het hele jaar.

Beloftes aan nieuwe medewerkers

Alliade zet werkplezier hoog op de agenda. Door verschillende acties in te zetten willen we onze medewerkers beter leren kennen, met hen meedenken en hen helpen om het werk met plezier en energie te kunnen doen.

De 5 beloftes van Alliade aan (nieuwe) medewerkers:

  • We gaan altijd voor een baan die bij jouw situatie, levensfase, ambities, mogelijkheden en kansen past.
  • Je krijgt direct een vast contract op maat.
  • Je krijgt een leuke plek die op jouw voorkeuren aansluit.
  • Bij ons kun je altijd doorgroeien. Geen baan, maar een loopbaan.
  • Wij hebben aandacht voor jou als mens en jouw werkgeluk. We zorgen dat je altijd lekker op je plek zit.

De campagne werkt!

De arbeidsmarktcampagne duurt nog het hele jaar, maar de resultaten zijn nu al zeer positief en overtreffen onze verwachtingen. We zien een sterke stijging in het aantal sollicitaties, zowel op vacatures als van mensen die meer willen weten over de mogelijkheden bij Alliade. Daarnaast zijn er verschillende banenmarkten georganiseerd en is er deelgenomen aan andere evenementen, zoals stagemarkten en open dagen op scholen. Wij zijn erg blij met zoveel interesse en gaan zoveel mogelijk met de geïnteresseerden in gesprek om samen met hen te zoeken naar de best passende plek.