Yannick Willemsma

Ik ben Yannick Willemsma, binnen Alliade een van de corporate recruiters. Begin 2020 heb ik de overstap gemaakt vanuit een commerciële organisatie naar de zorgbranche. 

Een branche die me veel uitdaging en voldoening biedt. Ik heb nu het gevoel dat ik iets kan betekenen voor een ander. Ik zorg ervoor dat een geschikte sollicitant zijn of haar nieuwe baan vindt bij Alliade. Uiteindelijk kunnen hierdoor onze bewoners en cliënten de juiste zorg ontvangen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kan me bereiken via mail, telefoon en WhatsApp.


Contactgegevens
E-mailadres y.willemsma@alliade.nl
Telefoon 06 15 68 22 71

Functie
Functie titel Recruiter

Yannick Willemsma

Geen baan maar een loopbaan

Bij Alliade heb je nooit het gevoel dat je stilstaat. Het werk is gevarieerd, je kunt doorgroeien of bijvoorbeeld van locatie of type cliënt wisselen. Ook zijn er veel opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wij hebben aandacht voor jou als mens en je werkgeluk. Is werk en privé goed in balans? Wil je meer of minder werken? Ben je toe aan een andere uitdaging? Door hierover te praten en actie te ondernemen, zorgen we dat je bij Alliade altijd lekker op je plek zit.