De nieuwste InZicht: voorjaar 2023

2 mei 2023

In mei valt de InZicht weer op de deurmat bij familie van cliënten van Alliade met een verstandelijke beperking. Deze editie staat weer bomvol mooie verhalen van cliënten en interessante weetjes. Zo nemen we je mee in nieuwe systemen, gaan we naar een nieuwe locatie in Burgum en kijken we onze ogen uit in de orchideeënhoeve.

Genoeg om te ervaren en te beleven

Zwen staat deze editie ‘In het midden’, hij vertelt over zijn werk bij dierenpension Matu en hoe gelukkig dit hem maakt. Gerda viert een feestje, ze woont en werkt namelijk al 50 jaar in De Wissel. Riemer en zijn opa nemen ons mee naar de draaideuren, voor hun wekelijkse uitje. En we krijgen een kijkje in de Orchideeënhoeve, waar vanuit het Samen doen wat wel kan fonds een wens in vervulling gaat!

Over InZicht

InZicht is het blad voor familie van cliënten van Alliade met een verstandelijke beperking en verschijnt twee keer per jaar. Het blad wordt ook naar relaties en de locaties van Alliade gestuurd. Benieuwd naar de InZicht?

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Hoofdgebieden Gehandicaptenzorg
Leeftijdscategorieën Jongeren
Jong volwassenen
Volwassenen
  • Delen

Meer informatie voor vrijwilligers

Hart voor de zorg en nét dat stukje extra aandacht voor de cliënt. Alliade kan niet zonder haar vrijwilligers. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en ondersteuning die wij bieden. Samen hebben wij het doel: een goed en zinvol leven voor de cliënten.