Powered by Smartsupp

Kom vrijwilligerswerk bij ons doen

Hart voor de zorg en nét even dat beetje extra aandacht voor de cliënt

Vrijwilligers van Alliade leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en ondersteuning van cliënten. Zij maken het leven van cliënten mooier!

Wil jij je graag inzetten voor een ander? Vrijwilligerswerk doen dat aansluit bij waarin jij goed bent en op momenten waarop het jou schikt? We zijn altijd op zoek naar mensen die cliënten willen begeleiden bij fietsen en wandelen. Maar samen een spelletje doen, de krant voorlezen of eens een bioscoopje pakken zijn ook veel gevraagde wensen van cliënten. En heb je zelf een ander idee: we horen het graag. We vinden het belangrijk dat je doet wat je zelf ook leuk vindt!

Aan de slag als vrijwilliger

Binnen Alliade hebben we ruime keus in vrijwilligersfuncties. In ons vacatureoverzicht krijg je een indruk van de vele mogelijkheden. Er zit ongetwijfeld iets voor jou bij. 

Vacatures voor vrijwilligers

Loes: 'Vriendschap met een gouden randje'

Op een braderie bij haar in het dorp werd Loes jaren geleden getriggerd door haar dierenarts. Vol overtuiging wist deze haar over te halen om deel te nemen aan het zogenaamde StaBij huisdierenproject. Dit project is erop gericht om cliënten binnen een woonzorgcentrum de nabijheid te geven van huisdieren. De mogelijkheid om in contact te komen met huisdieren wordt verzorgd door vrijwilligers. Deze vrijwilligers komen samen met hun huisdier op bezoek om de cliënt ‘bij te staan’. Inmiddels bezoekt Loes als vrijwilliger samen met haar hond Silke ruim zes jaar cliënt Henny in verschillende locaties van Alliade ouderenzorg (voorheen Meriant).