Powered by Smartsupp

Vrijwilligersvacature: Samen activiteiten doen met kind en jeugd

Leuke activiteiten ondernemen met kinderen of jongeren tussen 8 en 18 jaar, spreekt jou dat aan? Dan is deze vacature wat voor jou!
In Drachten, Beetsterzwaag, Leeuwarden en Damwoude wonen kinderen en jongeren die na schooltijd of in de weekenden graag eens even er op uit willen.

Fietsen, wandelen, voetballen, een terrasje pakken of even de stad of het dorp in....veel jongeren willen na schooltijd of in de weekenden wel eens even de zinnen verzetten.
Sommige kinderen zijn rolstoelgebonden en hebben door hun beperking overal wat meer hulp bij nodig, sommige jongeren zijn gebaat bij duidelijkheid en structuur en hebben wat meer begeleiding nodig. Maar het is vooral de individuele aandacht die zo belangrijk voor hen is en het contact zo waardevol maakt. 

Interesse of meer weten? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vrijwilligerscoördinatoren. Zij horen graag van jou!

 

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Leeftijdscategorieën Kinderen
Jongeren
Hoofdgebieden Jeugdzorg
Regio's Dantumadeel / Dantumadiel
Leeuwarden
Opsterland
Smallingerland
  • Delen

Meer informatie voor vrijwilligers

Hart voor de zorg en nét dat stukje extra aandacht voor de cliënt. Alliade kan niet zonder haar vrijwilligers. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en ondersteuning die wij bieden. Samen hebben wij het doel: een goed en zinvol leven voor de cliënten.