Powered by Smartsupp

Vrijwilligersvacature: Ben jij tussen de 45 en 60 jaar, spontaan en sociaal, én handig met computer en Word & Excel? Lees dan vooral even verder!

Een cliënt van Alliade heeft een erg leuk idee bedacht om mensen met een licht verstandelijke beperking ( LVB) meer met elkaar in contact te brengen en hen uit hun isolement te halen.
Want soms kun je je eenzaam voelen en dan is het fijn dat je ergens naar toe kan waar je gezellig met anderen kunt zijn en leuke vriendschappen op kunt bouwen.
Elke 2e zaterdagmiddag van de maand organiseert zij daarom een doe-middag voor “Mensen zoals jij en ik”, dus voor mensen met LVB.
En dat kan van alles zijn: spelletjes doen, koken of bakken, knutselen of samen eropuit.
Het is best veel werk om dit alleen te organiseren, daarom zoekt ze iemand die haar kan ondersteunen bij het maken van uitnodigingen en een jaarkalender, het maken en bijhouden van een adressenbestand, het samen ontwikkelen van ideeën etc.
Per maand kost het maar een paar uurtjes van je tijd en je zou haar er erg mee helpen!

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Leeftijdscategorieën Volwassenen
Subcategorieën Ondersteuning aan huis
Hoofdgebieden Maatschappelijke ondersteuning
Regio's Tietjerksteradeel / Tytsjerksteradiel
  • Delen

Meer informatie voor vrijwilligers

Hart voor de zorg en nét dat stukje extra aandacht voor de cliënt. Alliade kan niet zonder haar vrijwilligers. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en ondersteuning die wij bieden. Samen hebben wij het doel: een goed en zinvol leven voor de cliënten.