Powered by Smartsupp

Vrijwilligersvacature: Rustige en relaxte chauffeur gezocht voor 2 korte ritjes op de dinsdag

Een cliënt van Akkerland 20-22 in Drachten is op zoek naar een gemoedelijke en relaxte chauffeur voor zijn woon-werkverkeer op de dinsdag. Cliënt is gebaat bij een vaste chauffeur met wie hij een goede klik heeft, anders voelt het onveilig voor hem en daar kan hij slecht tegen. 
De ochtendrit is vanaf ca. 09:15 uur en de middagrit om 15:00 uur. Het gaat om 2.3 kilometer ( ritje van 6 minuten) per rit. 's Middags is er voor de vrijwilliger uiteraard even tijd om een bakkie mee te doen op de locatie.
Natuurlijk maken jullie vooraf kennis met elkaar en is er dan een klik, dan maken we verdere afspraken met elkaar.

Ben je in bezit van eigen vervoer,  ben je een rustige en kalme persoon en lijkt het je leuk om kennis te maken, dan horen we graag van je! Voor de cliënt zou het echt geweldig zijn wanneer er iemand voor hem is met wie het goed klikt, die hij vertrouwt en bij wie hij met een rustig en veilig gevoel in de auto stapt.
Dat maakt dat hij die dag mede dankzij jou goed begint en goed door kan komen. En hoe mooi is dat!

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Leeftijdscategorieën Volwassenen
Subcategorieën Kleinschalige woon- en behandelgroepen
Hoofdgebieden Gehandicaptenzorg
Regio's Smallingerland
  • Delen

Meer informatie voor vrijwilligers

Hart voor de zorg en nét dat stukje extra aandacht voor de cliënt. Alliade kan niet zonder haar vrijwilligers. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en ondersteuning die wij bieden. Samen hebben wij het doel: een goed en zinvol leven voor de cliënten.