De Wissel - wonen, werk & dagbesteding, kliniek - Beetsterzwaag, Friesland

  • Home
  • Locaties
  • De Wissel - wonen, werk & dagbesteding, kliniek - Beetsterzwaag, Friesland

Op locatie De Wissel in Beetsterzwaag bieden we persoonlijke, specialistische en deskundige zorg, ondersteuning en behandeling aan cliënten met een verstandelijke (meervoudige) beperking en met (zeer) intensieve ondersteuningsvragen. Fijn wonen, een zinvolle daginvulling en vrijetijdsbesteding in een bosrijke omgeving staan hier centraal. 

Op De Wissel zie je de diversiteit aan cliënten. Dat komt door het open terrein dat ook meer besloten woongroepen heeft. Het doel: cliënten, onder begeleiding, zoveel mogelijk bewegingsvrijheid laten ervaren in een prachtige, ruime en natuurrijke omgeving. En het optimale uit hun dag halen.

Achter- en voor- en middenterrein

Op het achterterrein wonen cliënten met intensieve zorgvragen. Kwetsbare cliënten die weinig prikkels kunnen verdragen, genieten er van de natuur en de rust. Ook bevindt zich op het achterrein onze eigen kliniek De Omswaai. De Omswaai biedt klinische open en besloten behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking en (een vermoeden van) psychiatrische problematiek.
Cliënten die meer prikkels kunnen verdragen en meer willen beleven, kunnen terecht op het voor- en middenterrein. Daar is meer reuring.

Dagbesteding

Op het hele terrein biedt De Wissel verschillende vormen van dagbesteding. Sommige dagbestedingslocaties ontvangen klanten van buitenaf. Denk maar eens aan dagbesteding De Kas, waar cliënten groenten en planten kweken, verbouwen én verkopen. Of aan de winkel Kreado. Eigengemaakte producten van creatieve dagbesteding Purple worden bij Kreado door de cliënten zelf verkocht. Benieuwd naar alle dagbestedingslocaties op De Wissel? Klik op de button rechts op deze pagina.

Deskundige medewerkers

Cliënten worden begeleid door deskundige medewerkers die ervaren zijn in het leveren van complexe zorg aan mensen met (zeer) intensieve ondersteuningsvragen. Medewerkers kennen de cliënten, hun wensen, behoeften en familieleden. Zij beseffen dat een passende, zinvolle daginvulling en vrijetijdsbesteding het leven van onze cliënten leuker maakt. Naast de standaardvoorzieningen op de locatie, kijken we ook naar wat een aanvulling kan zijn op het leven van elke individuele cliënt. De nadruk ligt op wat zij nodig hebben om nog beter te functioneren en om nog meer te genieten van de dag.

  • Divers zorgaanbod in een bosrijke omgeving - Een open terrein met ook meer besloten woongroepen
  • Individuele daginvulling en vrijetijdsbesteding - Afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de cliënt
  • Deskundig en persoonlijk behandel- en begeleidingsteam - Toegewijde medewerkers die complexe, persoonlijke zorg leveren

Zorglocatie De Wissel Beetsterzwaag

Op De Wissel in Beetsterzwaag biedt Alliade zorg, ondersteuning en behandeling aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en met (zeer) intensieve ondersteuningsvragen. De video geeft een beeld van hoe er op deze prachtige zorglocatie in het bosrijke Beetsterzwaag wordt gewoond, gewerkt en gerecreëerd.

Kenmerken


Contactgegevens
Plaats
Beetsterzwaag
E-mailadres
Telefoon
Postcode
9244EW
Adres
De Wissel 1
De Wissel - wonen, werk & dagbesteding, kliniek - Beetsterzwaag, Friesland
De Wissel 1
Beetsterzwaag, Friesland 9244EW
Hoofdgebied
Gehandicaptenzorg, Werk & dagbesteding
Subcategorie
Woonzorg, Dagbesteding, Klinische kortdurende behandeling, De Wissel
  • Delen

Gerelateerde pagina's


Ervaringverhalen