• 'Van boodschappen doen maken we altijd een feestje'
  'Van boodschappen doen maken we altijd een feestje'

Gehandicaptenzorg in Friesland

Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking

Heb jij, of iemand uit je gezin, familie of omgeving, te maken met een (licht) verstandelijke of (ernstige) meervoudige beperking?

Heb jij, of iemand uit je gezin, familie of omgeving, te maken met een (licht) verstandelijke of (ernstige) meervoudige beperking?

Bij Alliade helpen we jou met goede zorg en ondersteuning en kijken we samen naar jouw mogelijkheden. Vaak ontdekken we samen dat er meer kan dan je van tevoren denkt. Samen doen we wat wél kan.

We ondersteunen en begeleiden je waar nodig. Ook met fijne dagbesteding, goed wonen en behandeling.

Een goed en zinvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking

Een goed en zinvol leven voor jou; dáár werken we iedere dag aan bij Alliade. Ons doel is om jou zoveel mogelijk mee te laten doen in de samenleving. We vinden het belangrijk dat jij je eigen beslissingen kunt nemen. En als dat nodig is, dan helpen we je daarbij.

 • Met meer dan 100 locaties in Friesland is er altijd een geschikte woonplek voor jou. Van woongroepen tot beschermd wonen of zelfstandig wonen met begeleiding. Wat past het beste bij jou?

 • Lekker actief aan de slag? Bij Alliade hebben we heel veel mogelijkheden voor dagbesteding. Van eenvoudig werk tot creatieve activiteiten. Wat lijkt jou leuk om te doen?

 • Onze kinderdagcentra zijn een fijne en veilige plek voor kinderen die iets extra’s nodig hebben om te leren en zich te ontwikkelen. Ontdek wat voor jouw kind de beste plek is.

  Alliade is er voor jou!

  Alliade helpt mensen met een verstandelijke beperking en een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg). We helpen je zoveel mogelijk je beslissingen zelf te nemen en mee te doen in de samenleving. Hoe oud je ook bent en waar je ook woont. We kijken altijd naar jouw wensen en wat jij nodig hebt.

  Samen doen we vooral wat wél kan.

  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

  Ons eigen Alliade Magazine!

  Lees in het Alliade Magazine alles over de switch naar één Alliade!

  Gehandicaptenzorg nieuws

   Vrijwilligers maken het verschil!

   Hart voor de zorg en nét even dat beetje extra aandacht voor de cliënt.  Vrijwilligers van Alliade leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en ondersteuning van cliënten. Zij maken het leven van cliënten mooier! Alliade kan niet zonder haar vrijwilligers. Samen met hen gaan wij voor een goed en zinvol leven voor de cliënten. Wij hebben een ruime keus aan vrijwilligersvacatures. Er zit zeker iets voor jou bij!

   Gehandicaptenzorg locaties

    Gehandicaptenzorg vacatures

    • Nog 4 dagen
    • Rond 23 in Beetsterzwaag
    • 24 - 32 uur | Bepaalde tijd

    Als begeleider B zorg jij, vanuit vertrouwen en ervaring, voor structuur en een passend dagritme voor de cliënten op Rond 23. In een team waar veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vernieuwing. Talant is voor locatie Rond 23 in Beetsterzwaag, voor 24-32 uur, op zoek naar een: Persoonlijk Begeleider B Intensieve Doelgroepen.

    • Nog 0 dagen
    • regio Kollum/Buitenpost
    • 16 - 20 uur | Bepaalde tijd

    Ben jij een begeleider in de gehandicaptenzorg, kies je bewust voor werken in de nacht en wil jij het geruststellende gezicht zijn van onze cliënten en ze helpen goed en veilig de nacht door te komen? Bij Talant zijn wij voor de regio Kollum/Buitenpost, voor 16-20 uur, op zoek naar een: Begeleider A voor de slaapdienst.

    • Nog 0 dagen
    • Diverse locaties van Zorggroep Alliade in Friesland
    • 30 uur | Bepaalde tijd

    Altijd al iets anders willen doen dan je huidige werk? Wil je nu je hart volgen en een opleiding starten richting de ouderenzorg óf de gehandicaptenzorg? Als je een carrièreswitch wilt maken naar de zorg dan is dit je kans! Wij hebben opleidingsplaatsen beschikbaar voor: Zij-instromer in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg (werken en leren op niv. 3).

    • Nog 4 dagen
    • Drachten/Leeuwarden
    • Onbepaalde tijd

    Ben jij seksuoloog en werk jij graag in een poliklinische behandelsetting? Heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil jij bijdragen aan de doorontwikkeling van poli Alliade? Voor de poli van Alliade zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste: Seksuoloog (WO).

    Bij Eigenmakke kun jij het maken

    Doen waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Wie wil dat nou niet? En als je ook nog eens hele mooie producten maakt waar een ander weer blij van wordt. Dan word je daar supertrots van. Dat is precies wat we doen bij Eigenmakke. We maken hippe en trendy producten die van goede kwaliteit en zeer betaalbaar zijn. Van woonaccessoires, cadeaus en servies tot leuke accessoires voor de kinderkamer en babykleren. We verkopen ze in onze winkels en onze webshop. Benieuwd geworden? 

    Ontdek wat we allemaal te bieden hebben

    Als je een verstandelijke beperking hebt, heeft Alliade je veel te bieden. Zorg, ondersteuning, een woning, behandeling. Maar ook begeleiding, coaching en werk en dagbesteding. Het maakt niet uit hoe oud je bent. We helpen kinderen, jongeren en hun gezinnen, volwassenen en ouderen om fijn ouder te worden. Altijd met de insteek: samen doen wat wél kan.

    Talant heet voortaan Alliade

    Als je krachten bundelt, maak je meer mogelijk. Daarom voegen we al onze zorgonderdelen samen onder één naam: Alliade. Daarmee verdwijnt de naam Talant. Er is nu één centraal loket van waaruit we je verschillende soorten zorg, ondersteuning en begeleiding bieden. Zo zijn we nog beter in staat om samen te doen wat wél kan. Kijk maar eens op www.alliade.nl.