Zo lang mogelijk thuis wonen in je eigen vertrouwde omgeving

Services thuis

Zo lang mogelijk thuis wonen, in je eigen vertrouwde omgeving. Dát vinden we belangrijk bij Alliade.

Zo lang mogelijk thuis wonen, in je eigen vertrouwde omgeving. Dát vinden we belangrijk bij Alliade.

Daarom bieden we diverse services aan huis, zoals een maaltijdservice en beeldzorg. Lekker actief blijven? Met de Activiteitenpas van Alliade maak je gebruik van al onze voorzieningen in Marijke Hiem en Coornhert State en kun je meedoen aan de activiteiten die we daar organiseren. Samen maken we er wat moois van!

Naast de bestaande zorg aan huis bieden we zorg via de computer, tablet of smartphone. Dat heet beeldzorg. Via beeldzorg is het mogelijk om vanuit huis contact te hebben met bijvoorbeeld de verpleegkundige uit uw wijk. Simpel, handig en veilig!

Samen met leverancier Van Smaak zorgen we dagelijks voor koelverse en warme maaltijden aan huis. Daarbij houden we uiteraard rekening met specifieke wensen, of het nu gaat om de smaak van het eten of de hoeveelheid. Met onze maaltijdservice is er altijd een gezonde en lekkere maaltijd in huis!

Woon je in de buurt van woonzorglocatie Marijke Hiem of Coornhert State in Heerenveen en heb je behoefte aan gezelligheid en leuke activiteiten? Schaf dan onze Activiteitenpas aan. Met deze pas kun je deelnemen aan verschillende activiteiten, lekker actief bezig zijn en andere mensen ontmoeten.

Wat is er mooier dan om gezellig samen te fietsen naar je ouderlijk huis of de plek waar je met je partner hebt gewoond? Of om samen van de natuur te genieten?  Alliade biedt cliënten de mogelijkheid om op de duofiets of de rolstoelfiets naar buiten te gaan.