Alliade

Organisatie

Zorggroep Alliade is een stichting bestaande uit zeven zorgonderdelen. De zorgonderdelen van Alliade bieden zowel basis- als gespecialiseerde zorg. Elk zorgonderdeel is deskundig op het eigen gebied: gehandicaptenzorg, ouderenzorg, arbeidsre-integratie en orthopedagogische behandeling. Het bestuur en toezicht van de gehele stichting is in handen van één gezamenlijke raad van bestuur en raad van toezicht. Hierdoor hebben alle zorgonderdelen een gelijkwaardige positie.

Als Alliade helpen we jaarlijks meer dan 7.000 cliënten. Binnen onze zorggroep werken meer dan 6.000 medewerkers: samen gaan we voor de beste zorg voor onze cliënten. We luisteren met aandacht en helpen cliënten zoveel mogelijk mee te doen in de samenleving. We helpen hen zoveel mogelijk zelf beslissingen te nemen. Daar betrekken we ook naaste(n) bij, waarbij onze medewerkers een betrouwbare, verantwoordelijke partner zijn.

Alliade deelt kennis en ontwikkeling, zowel binnen als buiten de organisatie, en verbetert continu de eigen organisatie. Door het delen van kennis helpen we niet alleen elkaar verder, maar ook onze ketenpartners, cliënten en hun sociale netwerk. Met meer dan 300 locaties zijn we in Friesland altijd nabij.

© 2022 - Alliade
Inloggen
scrollen