Alliade

Over Alliade

De zorgonderdelen van Alliade verlenen zorg, ondersteuning en behandeling. We zijn deskundig in gehandicaptenzorg, ouderenzorg, specialistische jeugdzorg voor kinderen & jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en arbeidsreïntegratie & dagbesteding. Alliade faciliteert en verbindt haar zorgonderdelen. Samen verlenen wij de beste zorg. De levenskwaliteit van onze cliënten staat daarbij altijd voorop!

Zorgen doen we samen
Onze zorgonderdelen bieden basis- en gespecialiseerde zorg. Basiszorg richt zich op ouderen en mensen met een beperking, zowel die met aangeboren als niet-aangeboren hersenletsel. Specialistische zorg is gericht op mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problemen.

De beste zorg bieden betekent ook onze eigen organisatie verder verbeteren en vernieuwen. Daarom investeren we bij Alliade in kennis, zowel binnen als buiten de organisatie. Door het delen van kennis helpen we elkaar verder; onze zorgpartners en medewerkers, maar ook onze cliënten en hun sociale netwerk. Samen komen we verder dan alleen.

© 2021 - Alliade