• 'We maken onze moestuin steeds mooier'
  'We maken onze moestuin steeds mooier'

Ouderenzorg in Friesland

Zorg voor ouderen

Ouder worden kan gepaard gaan met lichamelijke en geestelijke belemmeringen. Denk aan fysieke klachten, zoals slechte gewrichten, maar ook ziektes als dementie of Parkinson, of een beroerte.

Ouder worden kan gepaard gaan met lichamelijke en geestelijke belemmeringen. Denk aan fysieke klachten, zoals slechte gewrichten, maar ook ziektes als dementie of Parkinson, of een beroerte.

Als dat gebeurt, is een professioneel en warm steuntje in de rug erg fijn. Alliade heeft alle kennis, faciliteiten én mensen in huis om hierbij te ondersteunen en te helpen - van wonen en behandeling tot dagbesteding. We helpen met passende zorg en ondersteuning.

Zo fijn mogelijk ouder worden. Daar gaan we voor bij Alliade! Samen doen we wat wél kan.

Goed om te weten: Een belangrijke kernwaarde van Alliade is ‘nabij’. We willen er zijn voor de ander en mét de ander. Daarom kiezen we in onze teksten voor ‘je’ als aanspreekvorm.

Samen doen wat wél kan

Voor wie het niet meer lukt om zelfstandig te wonen, biedt Alliade woonzorglocaties in heel Friesland. 

Ook voor revalidatie, bijvoorbeeld voor het herstellen na een heupoperatie, hebben we een fijne plek. Wie liever zelfstandig blijft wonen, kan bij ons terecht voor aanleunwoningen, behandeling en services thuis. Zo doen we samen wat wél kan. 

Alliade is er voor jou!

Alliade helpt je als je ouder wordt, thuis óf op één van onze locaties in Friesland. Of je nu te maken krijgt met lichamelijke of geestelijke klachten of met ziekte; we staan voor je klaar. Ook als je voor een korte periode zorg of ondersteuning nodig hebt, kun je bij Alliade terecht. Jouw wensen en behoeften staan centraal. Samen doen we wat wél kan.

 • Op onze woonzorglocaties in Friesland helpen wij cliënten zo zelfstandig mogelijk te blijven leven, ieder in z’n eigen ritme. Al onze locaties hebben hun eigen sfeer, karakter en voorzieningen. Zo is er altijd een plek die bij jou past en waar je de zorg krijgt die nodig is.

 • Van revalidatie na een operatie tot hulp en begeleiding bij verschillende ziekten en ander ongemak; onze zorgmedewerkers staan klaar om te helpen. Er is keuze uit kort verblijf, dagbehandeling en behandeling thuis. Welke hulp past bij jou?

  Ouderenzorg

  Onze film laat zien dat Alliade er is voor ouderen. Wij hebben alle kennis, faciliteiten én mensen in huis om te ondersteunen binnen de ouderenzorg. Van wonen en behandeling tot dagbesteding. Zo fijn mogelijk ouder worden. Daar gaan we voor bij Alliade! 

  Ouderenzorg nieuws

   Vrijwilligers maken het verschil!

   Hart voor de zorg en nét even dat beetje extra aandacht voor de cliënt.  Vrijwilligers van Alliade leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en ondersteuning van cliënten. Zij maken het leven van cliënten mooier! Alliade kan niet zonder haar vrijwilligers. Samen met hen gaan wij voor een goed en zinvol leven voor de cliënten. Wij hebben een ruime keus aan vrijwilligersvacatures. Er zit zeker iets voor jou bij!

   Ook bij jou thuis!

   Wij komen ook bij jou thuis! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een fysiotherapeut, logopedist of casemanager dementie? Ook dan staan wij voor jou klaar. 

   Ouderenzorg locaties

    Ouderenzorg vacatures

    • Nog 2 dagen
    • Beetsterzwaag
    • 20 - 24 uur | Onbepaalde tijd

    Wil jij jouw brede verpleegkundige kennis en ervaring op afstand inzetten om te zorgen voor een goede en veilige nacht voor onze cliënten? We verwelkomen jou graag als nieuwe collega op onze zorgcentrale! Wij zoeken voor onze zorgcentrale van Alliade in Beetsterzwaag, voor 20-24 uur per week, een: Verpleegkundig centralist nachtzorg.

    • Nog 3 dagen
    • Beetsterzwaag en Stiens
    • 18 - 22 uur | Onbepaalde tijd

    Ben jij het geruststellende gezicht in de nacht die waakt en zorgt voor onze cliënten? Kun je cliënten goed ondersteunen bij de zorgvraag en kun je snel schakelen in complexe situaties? Dan is dit jouw baan! Beleef de mooie dynamiek in de nacht, geen nacht is hetzelfde . Wij zoeken voor onze nachtzorg in Beetsterzwaag en inval Stiens, voor 18-22 uur per week, een: Persoonlijk begeleider nachtzorg.

    • Nog 6 dagen
    • Marktweg 104 in Heerenveen
    • 24 - 32 uur | Onbepaalde tijd

    Welkom bij afdeling de Wetterkant in Heerenveen, waar elke dag een nieuwe kans biedt om onze bewoners te ondersteunen en bij te dragen aan hun welzijn. Hier bieden we niet alleen zorg, maar ook een kans om te groeien en te bloeien. Doe mee en ontdek jouw mogelijkheden bij ons! Binnen Alliade ouderenzorg, op locatie Anna Schotanus afdeling Wetterkant in Heerenveen, zijn wij op zoek naar een: Verpleegkundige Gerontopsychiatrie - Heerenveen.

    • Nog 4 dagen
    • BerkenStede in Wolvega
    • 24 - 32 uur | Onbepaalde tijd

    Welkom bij BerkenStede in Wolvega, waar warmte en zorg samenkomen om een thuis te creëren voor onze bewoners. Ben jij klaar om bij te dragen aan een huiselijke sfeer en het welbevinden van onze bewoners? Word dan onze nieuwe verzorgende IG. Wij zoeken voor locatie BerkenStede in Wolvega, voor 24-32 uur per week, een: Verzorgende IG - Wolvega.

    Wat hebben we nog meer in huis?

    We helpen je om zo fijn mogelijk ouder te worden. Dat doen we professioneel, maar ook met veel warmte en toewijding. Samen doen wat wél kan! Dezelfde passie zetten wij ook in om mensen met een verstandelijke beperking te helpen om een goed en zinvol leven te leiden. Bijvoorbeeld met Werk en dagbesteding. Ook helpen we kinderen en jongeren en hun gezin om zich op een fijne manier te ontwikkelen.