Alliade

Praktische informatie

Hier vindt u belangrijke informatie als u zorg, ondersteuning of behandeling bij Alliade krijgt.

Kosten en verzekeringen

Alliade biedt cliënten extra producten en diensten aan die niet onder de Wet langdurige zorg (Wlz) of jeugdwet-zorg vallen. Bijvoorbeeld het wassen van de kleding of activiteiten op het gebied van vrije tijd. De kosten hiervoor brengt Alliade bij u in rekening. U bent niet verplicht deze producten of diensten af te nemen.In de folder 'Daar kunt u op rekenen bij Alliade' kunt u lezen waar Alliade voor zorgt en wat u zelf moet regelen en betalen.

Privacy

Om goede zorg of ondersteuning te bieden, hebben wij informatie over u nodig. Wij gaan altijd voorzichtig met de informatie om en werken volgens de wetten en regels die hiervoor gelden.  

Vertrouwenspersoon

Bij Alliade streven we elke dag naar tevreden mensen. Toch kan het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent. Of dat u iets wilt bespreken. Wij horen dit graag van u en overleggen dit graag met u in een persoonlijk gesprek. Soms kan het moeilijk zijn uw wens of probleem rechtstreeks te uiten. In dat geval kunt u terecht bij de vertrouwenspersoon.

Klachten

Heeft u een klacht over onze zorg? Of lopen zaken anders dan u graag had gezien? Blijf er niet mee zitten. We stellen het op prijs wanneer u het ons laat weten. We gaan dan graag in gesprek om samen naar een oplossing te zoeken. Als u ontevreden bent, zijn er verschillende mogelijkheden om dit onder onze aandacht te brengen.

© 2022 - Alliade
Inloggen
scrollen