Coornhert State - Woonzorg en behandeling in Heerenveen, Friesland

  • Home
  • Locaties
  • Coornhert State - Woonzorg en behandeling in Heerenveen, Friesland

Iedereen is welkom

Verhuizen naar een woonzorglocatie is een grote stap. Maar wie bij Coornhert State over de drempel stapt, merkt gelijk hoe gezellig het hier is.

Ruimte om te genieten

Coornhert State ligt middenin een woonwijk. In het pand bevindt zich zelfs een kinderopvang, waardoor er een levendige sfeer is. Maar Coornhert State is vooral een vertrouwde thuisbasis. Je vindt hier kleinschalige zorg in ruime appartementen. Er zijn gezamenlijke huiskamers waar we gezellig samen koken en eten. En we organiseren allerlei activiteiten. Thuis wordt je wereld misschien steeds kleiner; bij Coornhert State wordt die juist groter. Niets hoeft, maar er kan van alles.

Samen doen we wat wél kan

Wegwijs in je nieuwe situatie

De mogelijkheden in Coornhert State maken de stap naar een woonzorglocatie niet minder moeilijk. Onze medewerkers begrijpen dat. Zij bieden niet alleen deskundige zorg, maar ook behandeling en hebben begrip voor jouw situatie. Ze helpen je graag wegwijs worden in deze nieuwe levensfase. Wat heb jij nodig? Wat vind jij belangrijk? Samen met jou, je familie, naasten of vrijwilligers, vullen we jouw leven in op een manier die jij prettig vindt. Samen doen we wat wél kan!

Iedereen is welkom

In Coornhert State is iedereen welkom. Bezoekers, vrijwilligers en wijkbewoners komen hier graag over de vloer. Ook de bewoners van de naastgelegen seniorenflats van de Roerdomp komen regelmatig langs. Iedereen mag genieten van onze prachtige tuin, het terras en het gezellige restaurant. Liever even naar de bibliotheek of de biljarttafel? Wees van harte welkom!

Ruimte om te genieten

Je woont in Coornhert State omdat je zorg nodig hebt. Die zorg nemen we serieus. We bespreken eventuele risico’s met jou, je familie en medewerkers. Die openheid vinden we belangrijk. Zorgtechnologie helpt ons daarnaast om nog betere zorg te bieden. En om jou op een veilige manier meer vrijheid te geven. Dit geeft rust. En zo ontstaat er ruimte om te genieten van de leuke dingen in het leven.

Kennismaken?

Nieuwsgierig naar Coornhert State? Kom gerust eens langs en neem familie of naasten mee. Om sfeer te proeven en informatie uit te wisselen. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met het Klantadviescentrum van Alliade.

Een fijn sociaal netwerk

Een betrokken netwerk van familie, vrienden en kennissen maakt het verschil voor onze cliënten. Bezoeken, gesprekjes en inzet bij uitjes en klusjes: we waarderen het allemaal zeer. Net als spontane acties, zoals het koken van een pan soep, of het organiseren van een muziekavond. Samen maken we er een mooie tijd van!

Bestanden/Downloads

Foto's

Kenmerken


Ouderenzorg
Ziektebeelden
Beroerte/CVA
COPD
Dementie/Alzheimer
Kanker
Korsakov
Parkinson
Palliatief
Revalidatie
Voorzieningen
AudicienBibliotheekGezamenlijke tuinInternet/WiFiKapperKennismakingsverblijfKleding merkenLiftOndersteuning door vrijwilligersPC-leercentrumPedicureRecreatieruimteRestaurantRolstoelbusTerrasVerjaardagsserviceWinkeltje

Contactgegevens
Plaats
Heerenveen
E-mailadres
Telefoon
Postcode
8446 KE
Adres
Vogelwijk 20
Coornhert State - Woonzorg en behandeling in Heerenveen, Friesland
Vogelwijk 20
Heerenveen, Friesland 8446 KE
Hoofdgebied
Ouderenzorg
Subcategorie
Woonzorg, Dagbehandeling, Kortdurende opname/tijdelijk verblijf, Behandelgroep
Leeftijdscategorie
Ouderen
  • Delen

Locatie op de kaart