BerkenStede - Woonzorg en behandeling in Wolvega, Friesland

  • Home
  • Locaties
  • BerkenStede - Woonzorg en behandeling in Wolvega, Friesland

Goed en zinvol leven

BerkenStede staat voor vrijheid en een goed en zinvol leven. Daarom kijken we verder dan de zorgvraag. Als je hier komt wonen, willen we vooral weten wie jij bent en wat jouw verhaal is. Hoe wil jij graag wonen? Wat vind je prettig? En wat juist niet? Samen maken we de overgang naar het leven op BerkenStede zo prettig mogelijk. Samen doen we wat wél kan.

De sfeer maken we samen!

We geven je de vrijheid om je nieuwe woonplek te ontdekken, de sfeer te proeven en om alle voorzieningen uit te proberen. En natuurlijk om kennis te maken met je nieuwe buren. Want bij BerkenStede draagt iedereen bij aan een fijne woonomgeving. De sfeer maken we samen!

Alles is bespreekbaar

Bij BerkenStede is alles bespreekbaar. Dus: lucht je hart als je daar behoefte aan hebt. Want eerlijk is eerlijk: ouder worden in een woonzorglocatie is niet altijd gemakkelijk. Hoe fijn het ook is om goede zorg te krijgen, het feit dat het nódig is kan een rouwproces zijn. Bij BerkenStede mag dat verdriet er zijn. We rouwen samen om wat misschien niet meer kan, maar kijken ook naar wat nog wél kan. Zo ontstaat ruimte om je leven opnieuw in te richten.

Doen en genieten

De een helpt graag met eten koken, de ander geniet van werken in de tuin. Weer een ander vindt het geweldig om voetbal te kijken of samen een kopje koffie te drinken. Bij BerkenStede is ruimte voor activiteiten die jij leuk vindt. We juichen initiatieven toe. Daardoor hebben we een bloeiend verenigingsleven. Zingen, biljarten, bingo, klaverjassen, bewegen: op BerkenStede gebeurt het allemaal. En familie, vrienden en vrijwilligers doen gezellig mee. Heb jij een goed idee voor een nieuwe activiteit? Dan gaan we daar samen mee aan de slag.

Je bent van harte welkom

In BerkenStede wonen ongeveer tachtig cliënten, verdeeld over zes afdelingen. Iedere afdeling heeft zijn eigen sfeer. Je bent van harte welkom om BerkenStede eens te komen bekijken en de sfeer te proeven. Voor een afspraak neem je contact op met het Klantadviescentrum van Alliade. We hopen je gauw te ontmoeten!

Een fijn sociaal netwerk

Een betrokken netwerk van familie, vrienden en kennissen maakt het verschil voor onze cliënten. Bezoeken, gesprekjes en inzet bij uitjes en klusjes: we waarderen het allemaal zeer. Net als spontane acties, zoals het koken van een lekkere soep, of het organiseren van een muziekavond. Samen maken we er een mooie tijd van!

Bestanden/Downloads

Foto's

Kenmerken


Ouderenzorg
Ziektebeelden
Beroerte/CVA
COPD
Dementie/Alzheimer
Kanker
Korsakov
Parkinson
Palliatief
Artrose
Diabetes
Depressie
Epilepsie
Hart- en vaatziekten
hypothyreoïdie
Osteoporose
Reuma
Voorzieningen
BibliotheekGezamenlijke tuinInternet/WiFiKapperKleding merkenLiftOndersteuning door vrijwilligersRecreatieruimteTelevisieaansluitingTerrasWinkeltje

Contactgegevens
Plaats
Wolvega
E-mailadres
Telefoon
Postcode
8471 KK
Adres
Hortensiastraat 49
BerkenStede - Woonzorg en behandeling in Wolvega, Friesland
Hortensiastraat 49
Wolvega, Friesland 8471 KK
Hoofdgebied
Ouderenzorg
Subcategorie
Woonzorg, Dagbehandeling, Kortdurende opname/tijdelijk verblijf
Leeftijdscategorie
Ouderen
  • Delen

Locatie op de kaart