Tinga State - Woonzorg en behandeling in Sneek, Friesland

  • Home
  • Locaties
  • Tinga State - Woonzorg en behandeling in Sneek, Friesland

Tinga State is een kleinschalige woonzorgboerderij voor mensen met dementie en andere vormen van geheugenproblemen. 

Wonen zoals jij het wenst

Tinga State is een karakteristieke boerderij, met plaats voor negentien cliënten. Door de authentieke buitenkant van de boerderij vermoed je niet dat in het gebouw een volledig verbouwde en moderne woonzorglocatie zit. Als bewoner heb je een lichte en ruime woonruimte die levensloopbestendig is ingericht. Je hebt je eigen zit-/slaapruimte en badkamer. Ben je gehecht aan bepaalde meubels en spullen? Dan neem je die gewoon mee naar Tinga State.

Activiteiten

Naast kwalitatief goede zorg krijg je persoonlijke aandacht en ondersteuning bij activiteiten. Denk aan individuele of groepsactiviteiten, zoals een gezellig praatje maken of een spel spelen in de huiskamer, samen de maaltijd voorbereiden en de krant voorlezen. Samen wandelen kan in de tuin rondom de boerderij of in het nabijgelegen park. 

Samen doen wat wél kan

Bij Tinga State gaan we voor een fijn en zinvol leven voor alle cliënten. We verlenen zorg met een persoonlijke benadering en oog voor jou. We kijken en luisteren goed naar de mogelijkheden en wensen van jou en je naasten. Onze insteek is daarbij altijd: samen doen wat wél kan.

Professionele zorg

Binnen Tinga State bieden we professionele zorg vanuit een divers team. Dit team bestaat uit een zorgcoördinator, verpleegkundigen, verzorgenden IG, woonleefassistenten, medewerkers facilitair en vrijwilligers. Met dit team kunnen we goed aansluiten op jouw zorgvraag. Ook blijven we continu kijken hoe we de zorg en het welzijn nog beter kunnen maken.

Tinga State is onderdeel van Alliade

Alliade helpt kwetsbare mensen in Friesland met jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, ouderenzorg en werk & dagbesteding. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan. Kijk voor meer informatie op: www.alliade.nl

Bestanden/Downloads

Foto's

Kenmerken


Ouderenzorg
Ziektebeelden
Dementie/Alzheimer
Voorzieningen
AudicienGezamenlijke tuinInternet/WiFiKapperLiftOndersteuning door vrijwilligersPedicureTelefoonTelevisieaansluitingTerras

Contactgegevens
Plaats
Sneek
E-mailadres
Telefoon
Postcode
8608 XK
Adres
Molenkrite 115
Tinga State - Woonzorg en behandeling in Sneek, Friesland
Molenkrite 115
Sneek, Friesland 8608 XK
Hoofdgebied
Ouderenzorg
Subcategorie
Kleinschalige woon- en behandelgroepen, Woonzorg
Leeftijdscategorie
Ouderen
  • Delen

Locatie op de kaart