Activiteitencentrum Sneek *

Het Activiteitencentrum Sneek is een locatie waar mensen met een beperking kunnen werken, re-integreren, werkvaardigheden kunnen trainen door diverse werkzaamheden. Misschien heb je al eens van onze beroemde appeltaart geproefd in een restaurant in de omgeving van Sneek? Er worden dagelijkse verse taarten gebakken in onze professionele bakkerij.

We werken daarnaast veel aan montageproducten. Deze zijn heel divers van aard en wisselen soms dagelijks. Er is een sloopafdeling welke oude apparatuur recycled tot het laatste schroefje. Een tuin grasmaaien in de buurt, de auto's van naastgelegen bedrijven worden weer tot blinken gepoetst. Samen met je collega's werken aan de catering opdrachten vanuit onze keuken? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Ook zijn er mogelijkheden om met behulp van een trajectbegeleider te kijken of een baan buiten onze deuren bij je past. Bijvoorbeeld bij een supermarkt. Misschien niet de hele week, maar één dag in de week. We werken met elkaar aan het opdoen positieve succeservaringen.

We hebben een invalidetoilet, werken op de begane grond en zijn rolstoelvriendelijk. Wil jij komen werken op een locatie waar je werkplezier hebt en je kunt ontwikkelen? En ben je in bezit van een WLZ- of Wmo-indicatie? Je bent van harte welkom op het Arbeidscentrum om een kijkje bij ons te nemen.

Foto's

Stap op participatieladder

  • 3. Deelname georganiseerde activiteiten
  • 4. Onbetaald werk
  • 5. Betaald werk met ondersteuning
Wat betekent dit?

Kenmerken


Contactgegevens
Plaats
Sneek
E-mailadres
Telefoon
Postcode
8602 CR
Adres
Westereems 6

Werken en leren
Soorten werk
Horeca
Productie & logistiek
Activiteitencentrum Sneek *
Westereems 6
Sneek, Friesland 8602 CR
Hoofdgebied
Werk en dagbesteding
Stap op participatieladder
3. Deelname georganiseerde activiteiten, 4. Onbetaald werk, 5. Betaald werk met ondersteuning
Soorten werk
Horeca, Productie & logistiek
  • Delen

Locatie op de kaart