Sportsupport Thialf

Sportsupport Thialf biedt dagbesteding en werkplekken binnen ijsstadion Thialf. De werkzaamheden zijn gericht op het netjes- en schoonhouden van Thialf en de directe omgeving. Denk hierbij aan het poetsen van de stoeltjes en de ramen, dweilen van de tribunes, schoffelen en het buitenterrein netjes houden.

Wij bieden een leuke werkplek in een unieke omgeving midden in de samenleving. Voor iedere medewerker is er zorg op maat. Ons doel is zo veel mogelijk zelfstandig werken met begeleiding op afstand. Wij verwachten een flinke portie enthousiasme van onze medewerkers. Kortom: een erg leuke werkplek waar zeker ook ruimte is voor persoonlijke aandacht en een grapje op zijn tijd!

Het is belangrijk dat de medewerker goed kan samenwerken, maar zelfstandig werken kan ook een doel zijn. Naast Thialf kan men ook op locatie Sportstad werken.

WMO- (Wet maatschappelijke ondersteuning), WLZ- (Wet langdurige zorg) of PGB- (persoonsgebonden budget) indicatie behoren tot de mogelijkheden. Ook is het gebruikelijk om met andere organisaties en instanties samen te werken.

Foto's

Stap op participatieladder

  • 3. Deelname georganiseerde activiteiten
  • 4. Onbetaald werk
Wat betekent dit?

Kenmerken


Contactgegevens
Plaats
Heerenveen
E-mailadres
Telefoon
Postcode
8443 DA
Adres
P. Mulierlaan 9

Werken en leren
Soorten werk
Facilitair
Sportsupport Thialf
P. Mulierlaan 9
Heerenveen, Friesland 8443 DA
Hoofdgebied
Werk & dagbesteding
Stap op participatieladder
3. Deelname georganiseerde activiteiten, 4. Onbetaald werk
Soorten werk
Facilitair
  • Delen

Locatie op de kaart

Gerelateerde pagina's


Soorten werk