De Fûgelkrite

De woonlocatie ligt in de nieuwbouwwijk Fûgelkrite. De appartementen van Alliade maken onderdeel uit van twee woontorens met vier etages. Naast appartementen waar Alliade 24-uurszorg levert, bevinden zich in de torens ook reguliere huurwoningen. De appartementen zijn ruim en hebben een prachtig uitzicht over de woonwijk. Eén appartement is ingericht als steunpunt. Hier wordt de zorg gecoördineerd en is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding is gericht op persoonlijke ontwikkeling en de cliënt kan zijn eigen leven vormgeven in een veilige buurt. De locatie is geschikt voor cliënten met een ZZP 3, 4, 5 of 6.

In het steunpunt wordt op donderdag het kookcafé georganiseerd en in het weekend zijn er koffiemomenten. Er staat maandelijks een uitstapje of activiteit op het programma. Ook kunnen cliënten maandelijks meedenken over de woonvorm tijdens de bewonersvergadering.

Zo wordt invulling gegeven aan waar de Fûgelkrite voor staat: prettig wonen, professionele en betrokken begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kenmerken


Contactgegevens
Plaats
Bolsward
E-mailadres
Telefoon
Postcode
8702 CV
Adres
Waarlamke 70

Gehandicaptenzorg
Geschikt voor cliënten met ZZP
3
4
5
6
Nachtelijke verzorging
Slaapwacht
Eten
Koken zelf in teamverband
Maaltijden komen van een maaltijdverstrekker
Overige kenmerken anders
Ligging in woonwijk
Overige kenmerken wonen
Inpandige appartementen
Appartementen met eigen voordeur
Steunpunt in de nabijheid
De Fûgelkrite
Waarlamke 70
Bolsward, Friesland 8702 CV
Hoofdgebied
Gehandicaptenzorg
Subcategorie
Woonzorg, Begeleid wonen
Leeftijdscategorie
Volwassenen
  • Delen