It Mearke

In ons kinderdagcentrum bieden wij kinderen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking met bijkomende problemen behandeling, begeleiding en verzorging. In kleine groepen doen de kinderen spel- en leeractiviteiten die passen bij hun niveau. Ze worden op een speelse manier uitgedaagd om vaardigheden te oefenen. Ieder kind op zijn eigen manier. In zijn eigen tempo. 

We doen het samen

Ons team ondersteunt kinderen met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking én hun ouders. Belangrijk in onze aanpak is de samenwerking tussen kind, ouder, de behandelcoördinator, begeleiders en therapeuten. Samen zetten we ons in voor een optimale groei en ontwikkeling van jouw kind.  

Aanpak van onze zorg

We zijn deskundig in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en didactische en pedagogische vaardigheden. Wij bieden een veilige en gezonde omgeving en werken aan de vijf aandachtsgebieden van LACCS: lichamelijk welzijn, alertheid, contact, communicatie en stimulerende tijdsbesteding. De uitgangspunten van LACCS helpen ons om goed aan te sluiten bij het niveau en de belevingswereld van je kind. Naast LACCS werken met we met verschillende methodieken. Welke methodiek we toepassen, hangt af van de ontwikkelingsmogelijkheden van jouw kind. 

Kinderdagcentrum It Mearke

Op It Mearke verwelkomen we dagelijks ongeveer 30 kinderen. De kinderen zijn verdeeld over vier verschillende groepen. Er zitten twee groepen op de hoofdlocatie aan het Plevierenpad in Sneek. Daarnaast zit er een groep bij dagbestedingslocatie De Stipe in Bolsward en een groep bij dagbestedingslocatie TLB Verpakkingsbedrijf in Bolsward.

Bestanden/Downloads

Kenmerken


Contactgegevens
Plaats
Sneek
E-mailadres
Telefoon
Postcode
8601 XC
Adres
Plevierenpad 3

Gehandicaptenzorg
Geschikt voor cliënten met ZZP
4
5
6
7
8
Overige kenmerken wonen
Anders namelijk...
Locatie is geschikt voor
Cliënten met (ernstige) meervoudige beperking
Cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag
It Mearke
Plevierenpad 3
Sneek, Friesland 8601 XC
Hoofdgebied
Jeugdzorg
Subcategorie
Kinderdagcentrum (KDC)
Leeftijdscategorie
Kinderen
  • Delen

Locatie op de kaart