Anna Schotanus - Woonzorg en behandeling in Heerenveen, Friesland

  • Home
  • Locaties
  • Anna Schotanus - Woonzorg en behandeling in Heerenveen, Friesland

Voel je thuis

Bij Anna Schotanus krijg je professionele zorg. En we helpen je bij een goed en zinvol leven. Hoe? Door samen te kijken naar wat nog wél kan.

Anna Schotanus is een woonzorglocatie voor specialistische en intensieve zorg. Maar het is vooral een plek waar aandacht is voor jouw wensen, leefwijze en ritme. We werken in kleine teams, waardoor je altijd persoonlijke aandacht krijgt. Ook nabijheid en betrouwbaarheid vinden we belangrijk.

Gemeenschapsgevoel

Bij Anna Schotanus hebben we oog voor elkaar. Heb je ergens hulp bij nodig? Dan bieden we die natuurlijk. Maar ook familie, vrienden, de buurt en vrijwilligers spelen hierin een belangrijke rol. Zij zijn altijd welkom. Samen vormen we een hechte gemeenschap.

Duurzaam en toekomstbestendig

De huidige locatie van Anna Schotanus wordt vernieuwd. De bestaande flat wordt gerenoveerd en er komt een deel nieuwbouw. Vanaf begin 2025 bevinden de ouderen- en gehandicaptenzorg zich daar onder één dak. Fijn, want daardoor zijn er meer activiteiten waaraan je (met je familie of naasten) kunt meedoen en meer faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken. Ook mooi: medewerkers kunnen leren van elkaars kennis en nauwer samenwerken. Lees hier meer over de herontwikkeling van Anna Schotanus.

Passende woongroep

Maatwerk vinden we belangrijk bij Alliade. Daarom richten we onze zorg, ondersteuning en behandeling zoveel mogelijk in op de wensen en persoonlijkheid van de cliënten. Ben je liever altijd onder de mensen? Of vind je het fijner om op jezelf te zijn? Daar houden we rekening mee. Zo hebben we een passend activiteitenprogramma, een specifieke interieurstijl en een professioneel zorgaanbod. Op onze locatie Anna Schotanus, afdeling de Deelen en de Fjilden werken we met vier soorten woongroepen, die we socio therapeutische leefmilieus noemen.

Logische en slimme verbindingen

In het nieuwe Anna Schotanus zijn de woongroepen en ontmoetingsruimten logisch en slim met elkaar verbonden. Er wordt gewerkt met nieuwe zorgtechnologieën waardoor je meer vrijheid en zelfstandigheid krijgt. Je kunt dan bijvoorbeeld heerlijk genieten van de tuinen in het mooie parklandschap rondom Anna Schotanus. 

Kennismaken?

Nieuwsgierig naar Anna Schotanus? Kom gerust eens langs en neem familie of naasten mee. Om sfeer te proeven en informatie uit te wisselen. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met het Klantadviescentrum van Alliade.

Bestanden/Downloads

Foto's

Kenmerken


Ouderenzorg
Ziektebeelden
Beroerte/CVA
COPD
Dementie/Alzheimer
Kanker
Parkinson
Palliatief
Voorzieningen
AudicienBibliotheekGezamenlijke tuinInternet/WiFiKapperKennismakingsverblijfKerkdienstenKleding merkenLiftLogerenOndersteuning door vrijwilligersPedicureRecreatieruimteRestaurantRolstoelbusSchoonheidsspecialisteTelefoonTelevisieaansluitingTerrasVerjaardagsserviceVerzekeringenWinkeltje

Contactgegevens
Plaats
Heerenveen
E-mailadres
Telefoon
Postcode
8444 AC
Adres
Marktweg 104
Anna Schotanus - Woonzorg en behandeling in Heerenveen, Friesland
Marktweg 104
Heerenveen, Friesland 8444 AC
Hoofdgebied
Ouderenzorg
Subcategorie
Woonzorg, Kortdurende opname/tijdelijk verblijf
Leeftijdscategorie
Ouderen
  • Delen

Locatie op de kaart

Gerelateerde pagina's


Nieuws