Maatschappelijke ondersteuning Dokkum

Maatschappelijke ondersteuning Dokkum biedt begeleiding aan mensen die zelfstandig wonen én een ondersteuningsvraag hebben. De ondersteuningsvragen kunnen onder andere zijn: ventileren van dagelijkse gebeurtenissen, hulp bij het verwerken bij post, het organiseren van je huishouden of ondersteuning bij het op de rit krijgen/houden van je leven.  Met een team van 15 collega’s bieden wij ondersteuning op verschillende gebieden uit het sociaal domein.

Wij werken bij de cliënt thuis en zoeken samen met de cliënt naar oplossingen vanuit eigen kracht en netwerk. De regie ligt altijd bij de cliënt en de begeleiding kijkt mee waar we de eigen mogelijkheden kunnen vergroten.

Maatschappelijke ondersteuning Dokkum is geschikt voor cliënten met een WMO- (Wet maatschappelijke ondersteuning), WLZ- (Wet langdurige zorg) en PGB- (persoonsgebonden budget) indicatie.

Voor elke cliënt kan passende ondersteuning geboden worden en wanneer de cliënten weer zelfstandig verder kunnen, laten wij ze met vertrouwen los.    

Foto's

Kenmerken


Contactgegevens
Plaats
Dokkum
E-mailadres
Telefoon
Postcode
9101 JV
Adres
Oranjewal 28
Maatschappelijke ondersteuning Dokkum
Oranjewal 28
Dokkum, Friesland 9101 JV
Hoofdgebied
Maatschappelijke ondersteuning
Leeftijdscategorie
Jong volwassenen, Volwassenen, Ouderen
  • Delen

Locatie op de kaart