Marleen Jellesma

Het werkgebied zorg heeft sinds mijn jeugd grote interesse gehad. Op mijn 15e ging ik helpen in een zorgcomplex voor ouderen. Hier kreeg ik de bevestiging dat het mijn vakgebied zou worden.

In 2006 behaalde ik mijn MBO-V diploma. Aansluitend ben Maatschappelijk Werk gaan studeren in Zwolle. Tijdens deze studie kreeg ik contact met Fier Fryslân. Ik kreeg van de organisatie een baan aangeboden en ging de studie duaal vervolgen. Mijn diploma behaalde ik in 2009.

Via mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid een studie te volgen. In 2011 heb ik de Post HBO studie Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige afgerond.

Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij Alliade. Mijn werkgebied is de regio Heerenveen. Vooral de diversiteit van mijn werkzaamheden ervaar ik als boeiend en leerzaam. Multidisciplinair werken, systemisch werken, groepswerk, het overdragen van kennis aan collega zorg medewerkers en het directe client contact spreken mij erg aan. Ieder mens is uniek, iedere casus vraagt een unieke aanpak. Het aspect “luisterend oor” is voor mij van grote waarde. Op zoek gaan naar “de mens achter de mens”.

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Leeftijdscategorieën Ouderen
Hoofdgebieden Ouderenzorg

Algemeen
Functie titel Maatschappelijk werker

Specialist
Aandachtsgebieden Seksualiteit en Intimiteit - Verlies en rouw - Familie problematiek - Ouderenmishandeling
  • Delen

Gerelateerde pagina's


Behandelingen