Angela Faro-Spin

Dat ik graag voor anderen klaar sta, is voor mij een vanzelfsprekendheid. Ik vind het leuk om mij in verschillende casussen te verdiepen en te bekijken wat ieders rol kan zijn voor een cliënt. De combinatie tussen het sociale aspect van mijn vak en de ‘regelzaken’ (zoals het aanvragen van belangenbehartiging) is voor mij in een prettig evenwicht.

In 2013 heb ik de studie ‘Maatschappelijk werk en dienstverlening’ afgerond aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Voordat ik dit vak daadwerkelijk ben gaan uitoefenen, heb ik mijn verpleegkundige diploma behaald en via die kant de ouderenzorg leren kennen. Sinds 2021 ben ik werkzaam als maatschappelijk werker en vanaf begin 2022 voor Alliade ouderenzorg.

Je kunt mij in de woonzorg in Wolvega en Jubbega treffen en op de revalidatie in Heerenveen. Sinds oktober 2022 ben ik aangesloten bij het BOT team van Alliade. Daarnaast vind ik het doorgeven van kennis erg belangrijk. Daarom kunnen collega’s ook colleges van mij volgen, in samenwerking met mijn collega’s maatschappelijk werk of andere disciplines. Maar ook buiten Alliade delen we onze kennis in de vorm van een mini-symposium (bijvoorbeeld bij de gemeente) of als gastspreker bij het Alzheimer café.

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Leeftijdscategorieën Ouderen
Hoofdgebieden Ouderenzorg

Algemeen
Functie titel Maatschappelijk werker

Specialist
Big-registratienummer 461048865
Aandachtsgebieden Palliatieve zorg - verlies en rouw - ouderenmishandeling - BOT team
  • Delen

Gerelateerde pagina's


Behandelingen