Het Bolwerk

Het Bolwerk en veelzijdige locatie waar veel afwisseling is in de werkzaamheden, dus voor elk wat wils. Alle producten die gemaakt worden op Het Bolwerk, worden verkocht in Kadowinkel de Snipel. Daar levert iedereen op zijn of haar eigen wijze een bijdrage aan. Werk en activiteiten worden in vier verschillende groepen aangeboden.

  • Facilitair/Crea: De werkzaamheden bestaan uit de schoonmaak van het gebouw, het verzorgen van koffie en thee, de was, keukenwerkzaamheden en verschillende creatieve activiteiten.
  • De Kunstgreep: Een atelier waar elke cliënt de kunstenaar in zichzelf kan ontdekken. Je werkt aan stukken voor exposities, leert nieuwe technieken en breidt bestaande vaardigheden uit om tot steeds mooiere kunstwerken te komen. 
  • Naaiatelier: In het naaiatelier kun je alles doen op het gebied van naaien, borduren en uittekenen. Producten worden samen gemaakt, waardoor iedereen een bijdrage levert.
  • Houtbewerkingsgroep: Een werkplek waar je aan de slag kunt met zagen, schuren, verven en lakken van houtproducten.

Het Bolwerk is geschikt voor cliënten met een WMO- (Wet maatschappelijke ondersteuning), WLZ- (Wet langdurige zorg) of PGB- (persoonsgebonden budget) indicatie.

Foto's

Kenmerken


Contactgegevens
Plaats
Dokkum
E-mailadres
Telefoon
Postcode
9101 JV
Adres
Oranjewal 28
Het Bolwerk
Oranjewal 28
Dokkum, Friesland 9101 JV
Hoofdgebied
Werk & dagbesteding
Subcategorie
Begeleid werken
Leeftijdscategorie
Jong volwassenen, Volwassenen
  • Delen

Locatie op de kaart